Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szeretek valakit, aki nem gondolkodik komoly kapcsolatban. Hogy felejtsem el és hogy ne akarjak vele többet találkozni, ha mindig annyira jó együtt, csak utána nehéz? N/31
Szia!
Hasonló a helyzetem. Van egy jó hírem, meg egy rossz.
A jó az, hogy MINDEN helyzet visszafordítható! A rossz, hogy idő kell neki és hogy el kell engedned. Őszintén engedd el, lépj ki és építsd fel magadban az "új" életed.
Utánad fog menni, hidd el, csak idő kérdése.
Sajnos én nem egyszer jártam így...még nem sikerült a végére járnom, miért alakulnak így a kapcsolataim, de azt tudom, hogy ez a technika eddig MINDIG működött. A kulcs az őszinteség - magaddal szemben! Jönni fog, ha tényleg elengeded. A fájdalmat, a kötődést...hagyd, hogy az élet tegye a dolgát.
Én is épp ezen vagyok. Mi 3 hónapos huzavona után váltunk szét, elmondása szerint nem tudtam belőle kihozni a szerelmet. Pedig klappolt minden, jól elvoltunk, tényleg minden szuper volt, csak nem ébredt fel benne ez az érzés. Ha meg nem is fog, miért maradtam volna egy méltatlan kapcsolatban? Baromira fáj, de ezen most túl esnem, ahogy neked is. Kitartást kívánok magunknak! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!