Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon szeretek valakit, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szeretek valakit, aki nem gondolkodik komoly kapcsolatban. Hogy felejtsem el és hogy ne akarjak vele többet találkozni, ha mindig annyira jó együtt, csak utána nehéz? N/31

Figyelt kérdés
Néhány társasági esemény és szex van közöttünk és amúgy minden téren összhang, ő is szeret velem lenni. 1 éve tart, de miután találkozunk, majd napokig nem keres, nagyon sokat vagyok szomorú, le szeretném zárni, csak nem tudom. Mik a módszerek az elfelejtésre? Már pár nap után hiányzik és tudom, hogy én is neki. Nem tudom hogy fogom kibírni, hogy nem látom, nem érezhetem.

#komoly kötődés elfelejteni
2013. aug. 16. 12:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Hasonló a helyzetem. Van egy jó hírem, meg egy rossz.

A jó az, hogy MINDEN helyzet visszafordítható! A rossz, hogy idő kell neki és hogy el kell engedned. Őszintén engedd el, lépj ki és építsd fel magadban az "új" életed.

Utánad fog menni, hidd el, csak idő kérdése.

Sajnos én nem egyszer jártam így...még nem sikerült a végére járnom, miért alakulnak így a kapcsolataim, de azt tudom, hogy ez a technika eddig MINDIG működött. A kulcs az őszinteség - magaddal szemben! Jönni fog, ha tényleg elengeded. A fájdalmat, a kötődést...hagyd, hogy az élet tegye a dolgát.

Én is épp ezen vagyok. Mi 3 hónapos huzavona után váltunk szét, elmondása szerint nem tudtam belőle kihozni a szerelmet. Pedig klappolt minden, jól elvoltunk, tényleg minden szuper volt, csak nem ébredt fel benne ez az érzés. Ha meg nem is fog, miért maradtam volna egy méltatlan kapcsolatban? Baromira fáj, de ezen most túl esnem, ahogy neked is. Kitartást kívánok magunknak! :)

2013. aug. 26. 09:42
 12/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ. Azt hiszem ezekből tanulok a legtöbbet, ha valaki saját példát ír le. Vagyis bárcsak tudnék tanulni és lépni....
2013. aug. 27. 12:02
 13/17 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem áprilisban lett vége egy 8 éves kapcsolatomnak. Később megismerkedtem egy fiúval, és azóta itt tartok én is kb. Furcsán indult a kapcsolatunk, furcsán folytatódott, de mindennél jobb vele lenni minden téren. Megszűnik az idő és minden, ha együtt vagyunk. A találkozásaink után másnap olyan hülyén éreztem magam, eltűnt napokra, stb. Aztán "szakítottunk". Töröltem a számát, mindent. Nagyon nehéz volt. 3 hét múlva újra megkeresett, azóta legalább minden nap tudunk egymásról. Próbáltam tisztázni a helyzetet, mondtam hogy szerető státuszt nem szeretnék. De konkrétan azóta sem tudom/tudjuk, mi ez közöttünk. Azóta keres, féltékenykedik, de valami nem kerek. 1000-szer próbáltam elengedni végleg, de amikor sikerült, újra megjelent. Ez nehezebb, mint a hosszú kapcsolatom lezárása volt...
2013. szept. 11. 12:26
 14/17 anonim ***** válasza:
Ja 27N és 33F.
2013. szept. 11. 12:27
 15/17 A kérdező kommentje:
Ez is nehéz helyzet lehet. Az a tipikus eset, hogy nem tudja mit akar.... mert ha igazán el akarna engedni és biztos lenne abban, nem keresne Téged újra, amikor meg is történik az, amit annyira akart (vagyis, hogy tényleg távolodsz).
2013. szept. 16. 14:19
 16/17 anonim ***** válasza:
Annyiban hasonló a helyzetünk, hogy amikor találkozunk, tuti szex a vége, és nekem olyan érzés, mintha csak arra kellenék Neki..... Nem tudom, meddig lehet ezt a helyzetet húzni...
2013. szept. 16. 18:11
 17/17 anonim ***** válasza:
Minél tovább van húzva,annál nagyobbat sérül az a személy,aki nem csak ennyit akar a másiktól.Én azt mondom mindent túl lehet élni.Sokkal jobb egy olyan emberrel együtt lenni,aki szeret és megbíztok egymásban,mintsem egy ilyen viszonyban.Szeretni és szeretve lenni a legjobb érzés.
2013. szept. 17. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!