Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok tolerálni ha a párotok helyettetek az exét vinni el egy programra?

Figyelt kérdés

Barátként váltak el és már nagyon rég megbeszélték, hogy ide elmennek együtt. De közben velem is megbeszélte mert azt hitte az exe elfelejtette már de ma ráírt, hogy akkor mennek-e..

Elengedjem??

2013. aug. 16. 07:43
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Azt mondja szeret és nincs mitől tartanom, de még mikor nem is ismertük egymást az exének megigérte ezt és most legalább azt szeretné meglátni milyen érzések kavarognának benne találkozáskor és hogy ennyivel tartozik maguknak. Félek, hogy érez még valamit iránta és elhagy.. még csak pár hete vagyunk együtt. De nem szeretném elveszíteni!!
2013. aug. 16. 09:42
 12/15 anonim ***** válasza:
hát ha neki nem egyértelmű, hogy mik az érzései, akkor hogy mondhatja neked, hogy szeret?!?!..pár hét ide vagy oda..
2013. aug. 16. 10:10
 13/15 anonim ***** válasza:
ha régen szakítottak, akkor talán nem gáz, de nekem akkor is fura ez a "kíváncsi milyen érzések kavarognak, meg tartozik nektek duma" én ha valamiben biztos vagyok, akkor biztos vagyok, nem kell tesztelgetnem, messziről is tudom, hogy nem érdekel egyik exem sem. mindenesetre ne idegesítsd magad, bármi lesz, hagyd neki, de egyre figyelj! ne legyen csiki csuki, mert ha neked vannak érzelmeid, akkor nagyon rossz lesz.
2013. aug. 16. 10:22
 14/15 anonim ***** válasza:

Igy már más azért sajnos, h irod csak pár hete vagytok együtt. Én se lennék nyugodt, föleg,h nem egyértelmü,h már nem érez iránta semmit.

Mondd el neki öszintén amit érzel, de ennél többet nem tudsz tenni. Fel a fejjel.

2013. aug. 16. 10:23
 15/15 anonim ***** válasza:
Soha a büdös életben nem elfogadható, hogy valaki az exét válassza a jelenlegi párja helyett. Ha jól értem, mindkettőtöknek megigérte hogy veletek megy, de mivel az exének régebben, ezért elvárja hogy te ezt megértsd? Páros lábban rúgnám ki azt, aki szerint ez így működik. Az lett volna a minimum, hogy megmondja az exnek hogy bocs, a párommal megyek, nem hogy még neked kéne megérteni... Bizalomról meg maximum akkor beszélhetnénk, ha téged nem hívott volna szintén el, de így gyakorlatilag azt kéri hogy maradj otthon amíg ő az exével csinál programot. Szerintem ez elfogadhatatlan.
2013. aug. 16. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!