Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti járnátok olyan lánnyal, aki várni szeretne vele a nászéjszakéig?
És attól erkölcstelen leszel,ha szeretkezel a pároddal?
Ebben hol a logika?
Neked szexuálpszcihológus kéne.
Nincs ennek véletlenül ahhoz köze, hogy téged így neveltek? Biztos, hogy ez teljesen saját döntés?
És nem, ez nem természetes dolog. De ez a te döntésed. Viszont ha még 30 évesen is egyedül leszel, ne csodálkozz! Nem bántásból!
Csak akkor ha ez házasság
előtt történik,
Ezután a mondatod után nem hiszem h nincs köze a valláshoz a dolognak. Tudod cica,nem ettől lesz valaki erkölcsös,hogy házasság előtt no szex.
'erkölcsi okokból nem szeretném házasság előtt'
szerintem nem tértünk el egyáltalán. Te azt mondod h erkölcsösségből kifolyólag nem akarod a házasságon kívül a szexet,csak sajnos az erkölcsösség nem itt kezdődik,nem emiatt leszel az. Tehát a kérdésed alapja porladt szét.
Én is szeretnék majd egyszer megházasodni,de az 'csak' egy fogadalom,egy papír, ha szereted a másikat a házasságtól nem fogod jobban.
Szerintem nagyon szép az, amit vallasz. én is ugyanígy vagyok vele, bár nálam a vallásom is erősíti ezt a meggyőződésemet. Igen, elég különállóak az ilyen emberek, de megéri tartanod magad ehhez a felfogáshoz, én tisztellek érte!
Katolikus körökben rengeteg ilyen embert találhatsz, feltéve, ha nem zavar, hogy ők vallásosak is egyben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!