Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor a pasimnál vagyok gáz, hogyha elkezdek gépezni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Amikor a barátomnál vagyok és nem igazán tudunk mit csinálni előfordul, hogy elkezdek kockulni, játszani a gépen, ő is szokott játszani ilyenkor, szóval nem unatkozik, van, amikor együtt toljuk hálózatban, pl. wow, cod, quake, kingdoms, stb... játékokat. Többek szerint ez nagyon gáz, hogy nem bírom lefoglalni a barátomat és "ilyen" dolgokat kell csinálnunk, de ő is ilyen kocka/geek féle, szóval nem hiszem, hogy olyan vészes lenne a helyzet. Szerintetek ciki?2013. aug. 15. 17:47
1/9 anonim válasza:
Miért lenne gáz, csináljátok csak nyugodtan ha nektek ez a jó. Mi ha annyira nem tudunk mit csinálni ainkább szexelünk.
2/9 anonim válasza:
Attól függ, ha friss a kapcsolat, akkor lehet nem ezzel kellene foglalkozni, mikor együtt vagytok. Mi másfél éve vagyunk együtt a barátommal, és mikor ő tvzik, én simán simsezek. :D
22/L
3/9 anonim válasza:
ha ő is szereti meg te is, és ráadásul együtt játszatok szóval senki sem unatkozik közben, az nem gáz, sőt. tök jó hogy el tudjátok magatokat foglalkozni, és nem csak dugtok agyba-főbe.
5/9 anonim válasza:
Nem látom, hogy mi lenne ebben gáz. Ha mindketten szeretitek csinálni, akkor hol a gond?
6/9 anonim válasza:
és még hogy a mai kapcsolatok felszínesek.
7/9 anonim válasza:
Még mindig jobb a helyzet,mint nálunk,hogy veszekszünk.:)
8/9 anonim válasza:
szeretem a kocka lányokat de csak egy gépem van!!!
9/9 anonim válasza:
Most függetlenül attól, hogy engem a fentebb említett játékok közül egyik se kötne le, szerintem egyedül a ti dolgozok, hogy mit csináltok kettesben. Ha ti szerettek játszani, most miért lenne gáz, ha ennek a kedvteléseteknek hódoltok?
Meg ha ti jól érzitek magatokat, miért azzal foglalkozol, hogy mások mit gondolnak erről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!