Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gerdika kérdése:
Megismertem egy srácot, elvoltunk filmeztünk . Nagyon megkedveltem, azt mondta ő is de sajnos visszament az exéhez, szerintem csak megszokásból . éreztem h nem közömbös irántam. Tettem egy ajánlatot, h barátság és sex, mondta kecsegtető hívni fog?
Figyelt kérdés
2013. aug. 15. 13:21
11/24 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom lehet igazatok van,de sajnos meg kell ragadnom mindenféle esélyt mert láttam rajta h totálisan nem tudja mit akar,csak elkeseredésében ment vissza hozzá.Azt mondta lehet h hívni fog ,csak kérdés mikor,sajnos csak várni tudok
2013. aug. 15. 13:45
12/24 anonim válasza:
Te honnan veszed, h nem is akar a csajjal együtt lenni??? Egy dolog azt gondolni/hinni és másik dolog ha a pasitól hallod... Hány éves vagy amúgy??
13/24 A kérdező kommentje:
onnan h látszik rajta,és éreztem.Ő maga mondta,h nem tudja mit akar
2013. aug. 15. 13:56
14/24 anonim válasza:
Ha nem tudja mit akar,akkor minek ment vissza a csajhoz?Csak tudta mit csinál,nem hinném,hogy kényszerítette valaki erre.
15/24 anonim válasza:
De a korra nem válaszoltál.. :D Tehát tuti valami kis 14 éves lehetsz ha nem kevesebb.. :D
16/24 anonim válasza:
Te tényleg ilyen nehézfejű vagy,kislány?
Mi fiúk/férfiak olyan nőknek kezdünk udvarolni,akik felkeltik az érdeklődésünket,és a vadászösztönünket azzal,hogy titokzatosak,kelletik magukat de nem dobják oda.Ha így meghódítjuk akkor azt megbecsüljük.
De ha semmi kihívás nélkül mindent megkap a legelején akkor mégis mi marad benned ami érdekelné őt? Elárulom,semmi.Semmire sem fog becsülni,valószìnűleg a haverjainak dicskszik,hogy fektet meg téged erőlködés nélkül.
Ja,tudom "ő nem ilyen" stb...
Én utoljára magyaráztam el,és neked akarok jót,de felőlem ragaszkodj a hülye ötletedhez.
Csak aztán ne itt sírj,hogy kihasznál.
17/24 anonim válasza:
Aztán ne az legyen a következő kérdés, h "Vajon terhes vagyok?" :DDDD
18/24 A kérdező kommentje:
Ha 14 éves lennék valószínűleg nem tennék ilyen ajánlatokat nem? jóval több vagyok..de itt nem a kor a lényeg.A kérdésedre a válasz meg azért ment vissza minden bizonnyal mert csak bele akart menekülni ebbe.De nem lesz neki túl jó az alapján amiket mesélt róla.
2013. aug. 15. 14:04
19/24 anonim válasza:
Ja... nagyon logikus , h azért mert vissza hozzá mert rossz neki.. :S én is azt szoktam tenni, h még rosszabbul legyek:SSS Te komolya ennyire naiv vagy??? Mióta ismered ez a gyereket, h ennyire beveszed a szövegeit? 1 hónapja?? Azóta beszélgettek?!
20/24 A kérdező kommentje:
Nem veszem be a szövegeit,de valószínűleg te még nem voltál szerelmes.De majd az idő úgy is eldönti,h hív e vagy nem.
2013. aug. 15. 14:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!