Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire lehet komolyan venni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire lehet komolyan venni párkapcsolatban egy ilyen lányt?

Figyelt kérdés
Most kezdtem el vele ismerkedni, megbízható férfit keres, tartós kapcsolatra. Ahogy végignéztem az adatlapján, hááát... eléggé carpe diem jellegű a csaj. Képes egy ilyen tényleg komolyan viselkedni egy kapcsolatban vagy ne várjak sokat tőle?
2013. aug. 14. 23:27
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
2 közös ismerősünk van, és szerintem ők se nagyon ismerik, de majd holnap utána érdeklődök.
2013. aug. 14. 23:41
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha te leszel esetleg az ideális számára akkor van esélye. Ha nem akkor mindegy milyen típus, mert úgyse működne. Adj neki egy esélyt, inkább mintsem később megbánd.
2013. aug. 15. 00:16
 13/17 anonim ***** válasza:
Szerintem egy esélyt megérdemel arra,hogy jobban megismerd.
2013. aug. 16. 11:37
 14/17 Anello válasza:
Az a baj hogy a hasonló nők megmondom frankón egy kalap szart nem érnek kapcsolat szinten!! De nem szabad mindenkit egy kalap alá venni amíg nem ismered. Szerintem ismerd meg és dönts higgadt fejjel.
2013. aug. 16. 11:59
 15/17 anonim ***** válasza:
Ennyiből nem lehet eldönteni, hogy milyen. Ismerd meg előtte.
2013. aug. 16. 12:03
 16/17 anonim ***** válasza:
YOLO # SWAG # IPHONE
2013. aug. 16. 12:19
 17/17 anonim válasza:
Ez így szokott menni elolvasod az adatlapját és ismered kívülről belülről....
2013. aug. 16. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!