Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti láttatok már olyan párkapcs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti láttatok már olyan párkapcsolatot, amiben egy ronda csóró öreg pocakos férfinak fiatal gyönyörű szép modell barátnője volt?

Figyelt kérdés
2013. aug. 14. 23:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Igen, nem is egyet:)
2013. aug. 14. 23:12
 12/14 anonim ***** válasza:

Jóhát későn vettem észre, de írtam is, hogy elnéztem :D

Amúgy olyat sem látni, hogy egy hájas öreg, falusi mamókának egy Clooney szintű csávója van. Szóval oda-vissza megy ez a dolog.

2013. aug. 14. 23:14
 13/14 anonim ***** válasza:
Ha a csóró is játszik a képben, akkor kb. 1 a 10000-ből az ilyen. Az is valószínűleg traumán ment keresztül és apakomplexusos vagy hasonló gondja van.
2013. aug. 14. 23:15
 14/14 Puszedly :-) válasza:

Nem ,nem láttam.

"ronda csóró öreg pocakos "........De nem lehetetlen ha pl,vak és nagyon-nagyon...-nagyon hiszékeny az a gyönyörű modell....

2013. aug. 15. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!