Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Komoly értékrenddel, kommunika...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komoly értékrenddel, kommunikatív személyiséggel, életcélokkal miért nem találok komoly barátnőt?

Figyelt kérdés
mondjuk nem is nagyon ismerkedem...
2013. aug. 14. 22:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
nem talász ilyet pedig nem nagyon ismerkedsz. Nem is értem.
2013. aug. 14. 22:56
 12/15 viktor123456 ***** válasza:
Mert a komolyság nem menő
2013. aug. 15. 02:42
 13/15 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy az életkoroddal van probléma. 19 évesen hiába van komoly értékrended és életcélod, a korodbeli lányok többsége szarik rá ... már elnézést. :)
2013. aug. 15. 08:36
 14/15 anonim ***** válasza:

9-es vagyok. Na ezért nem találsz barátnőt.

Úgyhogy most rendes leszek,és leírom:

Egoista vagy, bizalmatlan és zárkózott.Ha még a korodat sem mered felvállalni,akkor hogy akarsz barátnőt?

Nézd,nem én teszek szívességet neked,hogy rád írok a korodért.Konkrétan,így nem fogsz nőt találni,ha megvárod,hogy járuljanak a színed elé.Neked is kell tenned érte,nyitottabbnak kéne lenni.

Le kéne vetkőzni a sértettséget,gyávaságot.

A korod amúgy csak azért érdekelt volna,hogy úgy álljak a problémához. Egyébként, nem érdekel.

Látod milyen rendes vagyok,még ezek után is segítek ! :)

2013. aug. 15. 11:44
 15/15 anonim ***** válasza:
Te nem komoly vagy,hanem merev mint a fagyott kutyaláb.
2013. aug. 15. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!