Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátok szoktak csókolózni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátok szoktak csókolózni?

Figyelt kérdés

Érdekelne a véleményetek erről, mert a legjobb barátommal, akit 3 éve ismerek, mostanság szoktunk egy buta fogadás óta, és elbizonytalanodtam, hogy ő valóban csak egy barát-e számomra vagy meg kellene próbálnunk, hogy párok legyünk. Ő azt mondta, hogy szeret, nem csak barátilag, hanem szerelmes belém, én pedig nem tudom mit is érzek iránta. Amikor nem vagyunk együtt mindig hiányzik és rá gondolok. Ha belemennék vele egy kapcsolatba, akkor lehet, hogy a kettő nem működne együtt, emiatt elveszíteni pedig nem akarom.

20/L, ő pedig 27

2013. aug. 14. 21:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el, egy tartós kapcsolat csak akkor lehetséges, ha a két fél nagyon jó barát is, és bármint megbeszélhetnek. Ha jól érzed magad vele, és úgy érzed kedveled, ne szalaszd el...
2013. aug. 14. 21:21
 2/11 anonim ***** válasza:
A helyedben megpróbálnám.
2013. aug. 14. 21:22
 3/11 A kérdező kommentje:
Az is a baj, hogy én nem rég zártam le egy 3 éves kapcsolatot, ahol igazán nem is volt semmi probléma, csak a nagy korkülönbség.
2013. aug. 14. 21:24
 4/11 anonim ***** válasza:
És ezt a csók hozta ki belőled?
2013. aug. 14. 21:31
 5/11 A kérdező kommentje:
Igen. Volt egy buta fogadás, hogy 1 percig vagy meddig kellett vele csókolóznom, és ő azután pár nappal megcsókolt rendesen, én pedig hagytam. Mostanság meg egyre többször van ez.
2013. aug. 14. 21:39
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerntem ne tedd. Volt jó sok évig egy fiú, aki a legjobb barátom volt. Mindketten tetszettünk egymásnak, de semmi olyat nem tetttünk, amit megbánhattunk volna. Fontosabb volt a barátságunk, minthogy elrontsuk egy esetleges rossz kapcsolattal. Emelett ne haragudj, nem rág értem, de óriási r*bancnak tartottam az egyik barátnőmet amikor ő ilyeneket csinált, hogy pár jobb barátjával smárolt, holott nem voltak együtt. Voltak is belőle problémái, amikor néha a pasik ezt komolyan vették
2013. aug. 14. 21:42
 7/11 anonim ***** válasza:

*rád

előző voltam

2013. aug. 14. 21:43
 8/11 A kérdező kommentje:
Ez is egy vélemény, én viszont azt tartom, hogy sokan fogalom zavarban vannak. Legalábbis én azt tartom r*bancnak, aki pénzért fekszik le a másikkal, meg kéjeleg, aki ad magára nem nagyon. Picit magamra veszem, szóval ha gondoltál arra, hogy én is azt csinálom, mint az a barátnőd, akkor nem. Ez csak egyszeri alkalom volt, és akkor már ittam is előtte, amit egyébként nagyon nem szeretek. Nem vagyok az a bulizós típus, csak ide muszáj voltam elmenni, mert egy barátnőnek volt a szülinapi bulija. Én most amúgy is eléggé padlón vagyok a szakításom miatt, és könnyen tudnak befolyásolni. Nálam az volt az a pont, amikor elkezdtem azon gondolkozni, hogy mit is érzek eziránt a barát iránt, amikor elmondta, hogy szerelmes belém. Gondolkoztam már, hogy mi lenne a jó megoldás. Hagyni így az egészet, hogy smárolunk és csak barátok vagyunk, vagy belemenni egy kapcsolatba, vagy "elveszíteni", amit nagyon nem akarok, vagy befejezni ezt a csók viszonyt, amit tényleg nagyon jó lenne, és ez lenne a legésszerűbb, csak valamilyen szinten nem lehetséges, mert sokszor hiányzik a csókja is, és nem bírnánk ki. Fontos a barátságunk, túlzottan is az, és ezért nem tudom, hogy mit kellene tennem.
2013. aug. 14. 21:54
 9/11 anonim válasza:
100%
Soha ne mond valakinek akit már megcsókoltál és ő azt mondta, hogy szeret, hogy: "Legyünk barátok." Ez a barátság már emiatt nem lesz olyan őszinte mint ezelőtt volt. Szerintem ha kedveled a fiút akkor megéri megpróbálni. És ha ő azt mondta, hogy szeret és őszinte barát akkor főnyeremény.
2013. aug. 16. 13:10
 10/11 A kérdező kommentje:
És ha rosszul sül el a kapcsolat, akkor meg oda a barátság is, nekem meg fontos, mivel ő a legjobb barátom...
2013. aug. 16. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!