Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szerettek csókolózni? Hány percig tart általában egy szenvedélyesebb csók?
én nagyon szeretek csókolózni, párommal néha félórát-órát csak csókolózunk folyamatosan :)
az első csókom 13 évesen történt, egy táborban egy fiúval, akinek szintén ez volt az első. ledugta a torkomba a nyelvét, majdnem megfulladtam, borzalmas volt :D nem volt köztünk semmi végül ezen kívül, mármint nem "jártunk". szüleim meg örültek, hogy már van ilyen élményem.
Még soha nem csókoltam meg szenvedélyesen senkit.Nekem nem volt még barátnőm,csak szexpartnerem,velük meg aztán minden volt a csók,csak szenvedélyes nem...
Egyébként a szüleim ki vannak akadva,hogy nem vagyok képes barátnőt találni magamnak.A 3 évvel fiatalabb húgomnak 2 éve van barátja,azóta ezt hallgatom...
Szép sorjában:
"Ti szerettek csókolózni?" - Én szeretek!
"Hány évesen csókolóztatok először?" - 14 évesen a jelenlegi párommal.
"Meddig tartott a kapcsolat?" - 2 éve vagyok vele együtt. Én 16 éves fiú vagyok, ő 26 éves nő. Kb másfél éve együtt is élünk.
"Szüleitek mit szóltak hozzá?" - Hát eleinte ellenezték a korkülönbség miatt, de mikor adtak egy "próbahónapot", hogy azalatt megfigyeljenek és eldöntsék, hogy engedik-e vagy sem, akkor a hónap letelte után végülis elfogadták, mert látták, hogy milyen jó a párkapcsolatunk.
"Hány percig tart általában egy szenvedélyesebb csók?" - Hát ha arra gonolsz hogy folyamatosan két-három másodpercenként elcsattannak a csókok miközben az ölemben ül, akkor az gyorsan, kb 10-15 perc alatt elillan, mert abban az esetben a külső dolgok bezavarhatnak.
Ha arra gondolsz, hogy 1 darab csók, ahol 1 másodpercre sem tartunk szünetet, akkor abból a leghosszabb kb 1 órás lehetett, de általában 25-30 perces.
Hát...így sikerült ^^ Én nagyon féltem amikor elmondtam, hogy együtt vagyok vele. Ugyanis amikor már együtt voltunk, akkor rengetegszer átjárkált hozzám, mint "felnőtt ismerős akivel beszélgethetek". Aztán 3 hónappal a kapcsolatunk kezdete után amikor nálunk főztünk, akkor ő éppen valamit szeletelt, én meg hátulról átkaroltam a derekát, és nyakon csókoltam. Anyám meg rögtön leszólt hogy mit csinálok, mrt vagyok ilyen udvariatlan hogy a felnőtteket csak úgy ölelgetem. Aztán a párom megszólalt hogy "Ó, mi már egy ideje együtt vagy~" és itt elharapta a szót és kicsit megdermedt a hely. És akkor leültünk és megbeszéltük a próbahónapos dolgot. Meg mondjuk először kaptam 3 taslit. Egyet mert nem érti hogy lehet, hogy "ilyen" vagyok (az idősebb nők tetszésére gondolt), a másodikat mert nem mondtam el, a harmadikat pedig azért mert féltem elmondani.
Miután megkaptam a 3 fejbevágást, folytattuk a főzést.^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!