Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Letiltott facebookról, tudok még vele valahogy kapcsolatba lépni?
exemről van szó, még nyár elején eléggé összevesztünk mire ő leoltott és letiltott, azóta nem beszéltünk..
valamit be lehet álítani hogy írni neki vagy valami vagy csak hogy vegye le a tiltást? új fb-t azért nem akarok csinálni, meg közös ismerősöket sem szeretném bevonni.. mit tudnék tenni?
Írj neki e-mailt, sms-t, hívd fel telefonon.
Vagy mindjárt itt a suli. De ha ott nem mersz odamenni hozzá, akkor milyen haverja akarsz lenni?
úgy nem merek oda menni hogy haragszik rám..:)
amúgy nemtom.. most felhívni meg ezek.. hát.. nem akarom hogy félre értse a dolgot, mert én már járni nem akarok vele.. és így is kicsit fura hogy most meg csak így felkeresem amikor eddig nem is dumáltunk meg semmi, és nem akarom hogy félre értse.
Letiltott téged, de te még fel akarod venni vele a kapcsolatot?
Hát hívd fel,írj neki egy smst, gondolom a számát már csak tudod, bár szerintem hagynod kéne, nem hiszem, hogy véletlenül tiltott le, esetleg inkább megvárhatnád a sulit és ott beszélhetnél majd vele.
CUKIKÁK!!! fent levan írva hogy nem akarok új fb-t csinálni, szóval ennyire ne nézzetek már idiótának.. tudom hogy ha csinálok másik fbt akkor tudok vele beszélni, de nem akarom azzal 'égetni magam'
mindenesetre köszi a választ..de azért a kisbetűs részt is elolvashatnátok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!