Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Ti járnátok szociális fóbiás fiúval?
Tehát tegyük fel, hogy bejön Nektek, viszont nem jár társaságba. Kizáró ok lehetne?
18/F
sztem csak attól függ, h az adott lánynak mennyire fontos a baráti köre, ill h társaságba járjon. ha van egy kialakult baráti köre, és te (vagy az a srác,akiről ezt kérdezted) nem vagy egy barátkozós típus, nem fogod tudni elfogadtatni magad velük, pedig lehet h a lánynak ez fontos lenne.
ha magányos típus a lány, akkor lehet h elviseli a szociális fóbiás fiút.
tényleg, miben nyilvánul meg ez a szociális fóbia?
gondolom abban,h nehezebben megy ki az utcára, nehezebben teremt kapcsolatokat,stb.?
Nálam egyáltalán nem lenne kizáró ok, de lehet, hogy azért, mert én is szociális fóbiás vagyok.
Jó lenne valaki, akivel kettesben lehetnénk, nem próbálna folyton elrángatni idegenek közé és megértené a szorongásaimat, nem pedig hülyének nézne miattuk, és azt mondaná, hogy csak bebeszélem magamnak, mint ahogy ezt a barátaim nagy része teszi.
23/L
nézd a jó oldalát, elmehetsz bulizni anélkül, hogy rádcsekkolna. dugathatod magad a vécében részegen, aztán hazamész, ahol vár a fickód, és ő is megrak, mint gumicsizmás csősz a szőlősputtonyt.
mindenki nyer.
Igazából kezdeném ott nem értem miért kell így a nagy buliarcoknak azt gondolni, hogy az ilyen emberek nem szeretnek szórakozni.
Én is félénk vagyok, és igazából volt egy nagy baklövéesem (nem részletezném, de nem komoly, mégis meghatározó szerepe van) és azért lettem ilyen.
Nem szeretek az ilyen idióta beképzelt emberek társaságába menni illetve az undorító dolgaikat lesni: össze-vissza hánynak részegen mindent, én is be szoktam rúgni a haverjaimmal, de van egy szint... meg, hogy náluk ez a menő, hát ahol ez a menő ott szerintem az erkölcsük van elb@szva valahol, meg ok nélkül közösítgetnek ki embereket, sokakkal jópofiznak ha négyszemközt beszél az ember velük, de a haverjainak meg mindennek elmondja. Nem tudom én ha valakit rühellek akkor azt megmondom neki és nem jópofizgatok vele. De lehet velem van a baj.
Szóval nem szeretek az ilyen elb@szott erkölcsileg csődtömeg emberekkel lógni és még van pofám ezért büszkének lenni magamra. :P
Viszont van saját szűk baráti társaságom akikkel tök jól megvagyok, és azok igazi barátok, nem erkölcsileg elb@szott haverok akikre nem számíthatok ha valami baj van, kb. ennyi.
És a sok ilyen elb@szott ember miatt szerintem érthető ha vannak félénkebb emberkék, mert rohadtul nem akarnak ilyen társaságba keveredni és újból csalódni a "barátokban".
Továbbá nem vágom miért vagyok befolyásolható azért mert kicsit antiszociálisabb vagyok a kelleténél. Még csak cigire se tudtak rávenni, pedig akartak, de határozott vagyok meg rohadtul nem befolyásolható. De mindegy. Pár ember miatt nem kell általánosítani. ;)
Ez abban nyilvánul meg, hogy egyszerűen nem szeretek emberek között lenni. Ne úgy képzeljétek el, hogy halálfélelmem van, meg remeg a kezem, ha ki kell mennem az utcára... És nem jövök ezzel a dumával, hogy jajj a többiek hányásban fetrengenek meg vécében dugnak :D, az az ő dolguk, de nekem egyszerűen nem az a világom...
Kössz a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!