Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire számít a lányoknál a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire számít a lányoknál a fiú szociális pozíciója?

Figyelt kérdés

Félénk vagyok, nincsen sok barátom, nem igazán keresem görcsösen mások társasagát, ha egyedül vagyok akkor egyedül leszek, de nem könyörgök hogy lécci fogadjatok már be a csapatba skacok. Ha bevesznek bevesznek ha nem nem..

Tetszik egy lány, gondolom ez is számít.

Van annak a lánynak egy udvarolója, de nekem is esélyem van nála, csak annak a srácnak egyszerűen óriási baráti köre van, nekem meg kb nulla.

Azt azért hozzátenném, mert egy évvel idősebb, szóval még egy korosztályt ismerhet.. számít ez a nőknél?

16FIÚ

2011. márc. 26. 23:02
 1/5 anonim ***** válasza:
A lányokat NAGYON érdekli a "szociális poziciód". Illetve egy bizonyos kor fölött a pénztárcád.
2011. márc. 26. 23:05
 2/5 anonim ***** válasza:
eléggé tehát azért haverkoddj nem igaz h senkivel nincs közös témáád
2011. márc. 26. 23:07
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha kölcsönös a vonzalom, nem hiszem, hogy ennek lenne jelentősége. Az is változó, hogy kinek mi tetszik. Van akinek jobban tetszenek a visszahúzódóbb fiúk, de a másik felének a népszerűség imponáló.

Mindenesetre a férfiaknál előnyös tulajdonság, ha határozott, erős, talpraesett.. és nyilván egy ilyen embernek jó a szociális pozíciója is. Tehát a siker ennél a típusnál valószínűsíthetőbb. De ha most úgyse akarsz agyba főbe csajozni, hanem egy konkrét lány tetszik, simán lehet, hogy te is úgy jössz be neki, ahogy vagy, és akkor nem kell köréd rajongótábor..

2011. márc. 26. 23:19
 4/5 R3al ***** válasza:

Az baj ha nincs egy barátod sem.

Nekem van egy régi barátom, 10 éve ismerem, mindent megbeszélünk, s jó érzés, hogy esténként billiárd és zene társaságában tárgyalunk mindenről :D 1 barát kell, nem haver, hanem barát. a csávónak csak haverjai vannak, sok barát nem létezik :D

Válasz: hajrá, adott a lehetőség, értelmesnek tűnsz, s kit érdekel más ? ha a csajjal össze is jössz, nem a barátokon át teszed azt :D

2011. márc. 26. 23:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Számít az is, de a külső fontosabb.
2011. márc. 27. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!