Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hátráltató tényező, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hátráltató tényező, ha egy fiúnak hülye keresztneve van?

Figyelt kérdés

Gondolok itt pl. Sámson,Gyula,Illés,Béla

Csak párat soroltam fel, cikik ezek a nevek?

2013. aug. 14. 13:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
53%

Nem olyan meghatározó ez, max. a nagyon kirívó esetek! Az ilyen alap nevek nem hülyék, max. egy film jutna eszembe és elmosolyognám kicsit magam! Lenne közös sztori! :)

Na, de ha így mutatkozna be valaki,tuti nem bírnám ki röhögés nélkül: Dömötör,Ulrik,Zénó,Giszmunda!!! :-D Eufrozina,Hermina...a klasszikusok,persze így írva: Ronaldó,Barszelóna..Szilárda!!! :-D :-D

Nem tudnék komolyan venni így senkit!

Bocsánat! :-D :-D

21L

2013. aug. 14. 13:44
 12/18 A kérdező kommentje:
Ok :'D
2013. aug. 14. 13:54
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
Nem ciki, hanem ÉGŐ
2013. aug. 14. 13:55
 14/18 anonim ***** válasza:
Tudom hülye mániám vagy az érettlenségem:) de nekem számit a név. Vagy nem volt kapcsolatom régimódi nevü egyénnel, nem tudom.
2013. aug. 14. 14:06
 15/18 anonim ***** válasza:
Csak így az Illés névre ránagyítva, édesapámnak ez a neve, és én is ezt kaptam volna, ha fiúnak születek. Tehát ez nekem nem ciki. És amúgy is, egyik sem ciki. Annyira szánalmas amikor valakit megbélyegeznek vagy gúnyolnak a régimódi/cifra neve miatt. A nevéről senki nem tehet.
2013. aug. 14. 14:14
 16/18 anonim ***** válasza:
Szerintem a Dicsak Pisti még mindig rosszabb.
2013. aug. 14. 14:22
 17/18 anonim válasza:
Nekem van egy Bulcsú nevű ismerősöm...nem fura egyáltalán csak meg kell szokni :)
2013. aug. 15. 10:06
 18/18 anonim ***** válasza:

Egyáltalán NEM CIKI! :)

Az Illés kifejezetten szép név...És bár először lehet, h tényleg furcsa lenne, ha bemutatkonál,pl h ....Béla vagy, de mint ezt már előttem többen írták, kis idő után fel se tűnik...És ha egy lány megszeret egy fiút, nem fogja érdekelni, hogy milyen neve van. Sőt, ha igazán szerelmes belé, a legyönyörűbb névnek fogja tartani, bármilyen "ciki" neve is lenne a fiúnak. Szóval egyáltalán nem hátráltató tényező. ;) :DD

2013. aug. 15. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!