Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szerelmem haverjai beszólnak. Leoltom. De most már a szerelmem is elkezdte. Mit tegyek?
eleinte minden szép és jó volt köztünk, romantika, romeo és julia, minden ilyesmi, de amikor bevitt a barátai közé, kezdődtek a problémák. a barátai bekóstolnak elég durván, semmibe vesznek és most ahogy látom a barátom sem tisztel már, sőt kiábrándult belőlem. és mai nappal ott tartunk, hogy sérteget is, mindenféle lelkiismeretfurdalás nélkül.
nem akarok szakítani. helyre akarom hozni, menteni ami menthető, szeretem őt. akarom a kapcsolatot olyannak, amilyen volt
Az írásaidból amit le tudtam szűrni, hogy valószínűleg nem őszinte, amikor azt mondja, hogy szeret. Sőt, egy igazán bunkó srácnak tűnik, aki megaláz. Szerintem nincs szükséged egy ilyen alakra, mert egy idő után minden önbecsülésed el fogod veszíteni.
Az lenne a legjobb, ha dobnád, de elég csúnya módon. Mondjuk haverjai előtt vagy valami...
Hidd el, találni fogsz egy olyan fiút, aki tényleg szeret, megbecsül, és tisztel majd. Az ilyen kőbunkókra nem érdemes időt pazarolnod.
Bocsi, ha kicsit nyers voltam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!