Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Túlreagáltam, és kiadtam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlreagáltam, és kiadtam magamból mindent. Reggelre kiheverem?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy 7 hónapja vagyunk kapcsolatban, most szoktunk úgy igazán össze. Eddig voltak apróbb féltékenységeim, de egyszer sem szóltam, nehogy aztán megmondja, hogy milyen hisztis pitsa vagyok.

Mostanra derül ki egyre több dolog, ami eléggé kiakasztott. Először az, hogy rá egy hónapra miután összejöttünk beszélgetett egy csajjal neten, aki régebb tetszett neki, + hozzá puszi jelek, elég félreérthetően.

Aztán ugyanabban a hónapban kirándulásról előkerült fényképek hoztak ki a sodromból, mikor több kép készült vele és egy lánnyal, valamint egy csoportkép, ahol ő az egyedüli fiú, és az egyik lány lába az ölében...

Ekkor kicsit megtelt a poharam, és az összes eddigi apróbb féltékenységemet elmondtam neki, és ezeket, hogy akkor mégis mi volt vele, hogy elfelejtette, hogy ott vagyok neki? Hozzá vágtam, hogy biztosan hiányzik neki az a korszaka, mikor szabadon csinálhatott ezt-azt anélkül, hogy számonkérnék. Azt is mondtam, hogy nem tiltom meg neki, csak előtte szóljon, hogy mikor fog ez jönni. Mert ahogy látom egyszer már volt, kérdéses mikor lesz a következő.

Annyira felhúztam magam ezeken, és olyanokat mondtam neki, hogy nem győzte ígérgetni, hogy soha többé nem lesz olyan.

Most kicsit elbizonytalanodtam, hogy talán nem jogosan vertem ki a hisztit? Vagy amit ő tett, az nem helyes, hisz hiába alig egy hónapja jártunk, attól még velem volt akkor is? Mit tegyek? Mindjárt felrobbanok. Szerintetek?

2013. aug. 13. 01:31
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Ha megtelt a poharad, akkor itt az idő inni, amondó vagyok. Egészségedre :D
2013. aug. 13. 01:32
 2/14 A kérdező kommentje:
kérlek szépen titeket, tanácsot, vagy valami használhatót írjatok, mert nemtudom mi tévő legyek.
2013. aug. 13. 01:35
 3/14 anonim ***** válasza:
Balf asz :D
2013. aug. 13. 01:43
 4/14 A kérdező kommentje:
???
2013. aug. 13. 01:43
 5/14 anonim ***** válasza:
Lassan de biztosan elüldözöd magad mellől.
2013. aug. 13. 01:45
 6/14 A kérdező kommentje:
De miért csinált olyan dolgokat akkor? Hisz együtt voltunk már.Ti elnéznétek ezt ? :(
2013. aug. 13. 01:47
 7/14 anonim ***** válasza:

Egy hónap azért nem túl sok idő, az kb. csak a "tesztelés" időszak. Ha azóta nem csinált ilyeneket, akkor valószínű hogy melletted döntött, és nem érdemes felhánytorgatni azt ami hónapokkal ezelőtt volt.

Úgy érzed hogy szeret téged?

2013. aug. 13. 01:49
 8/14 anonim ***** válasza:
Beszéld meg vele, ő tud csak megnyugtatni. :) De ha ezek a nők a barátai, akkor ne izgulj sztem.
2013. aug. 13. 01:52
 9/14 A kérdező kommentje:

Igen, eddig úgy éreztem.

Ő is rettentően féltékeny az exemre, pedig semmi oka nincs rá, de nem is köszönhetek neki.

Azokon kívül, azóta nem volt, legalábbis nem tudok ilyenről. Csak azután kb 4. hónapban még beszélt azzal a csajjal, de félreérthetőség mint először nem volt.

2013. aug. 13. 01:53
 10/14 A kérdező kommentje:

8. ismerem őket mind.

Nincs barátjuk, és olyan mai igazi nyalós, nyomulós tinik, akik mindenkinél be akarnak vágódni. Nekem azt 'hazudta'eddig, hogy utálja őket, és fordítva is így van. Aztán tessék, mégsem?

2013. aug. 13. 01:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!