Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi esélyem lehet, lehet belőle kapcsolat?
Van egy ismerősöm, aki nekem nagyon bejön, amikor vele voltam, akkor ott hülyültünk, viccelödtünk, meg szórakoztunk. Kérdezösködött felőlem. Amikor többen voltunk, és én elkezdtem 1 másik fiuval sms-ezni, akkor ő állandoan hátranézegetett, nézte a telefont, és azt kérdezgette, hogy miről beszélünk?? Még nem volt barátnője, nem tudom ez mennyit számithat. 16éves a fiu.
Előre is köszönöm
Szijja!
Hát ha még nemvolt barátnője világos hogy nem meri megtenni az első léépést. Csatlakozok: Tuti féltékeny és biztos valamilyen szinten bejössz neki:)
Csak finoman kezdeményezz neki, beszélj vele többször akárhol, v telefonon esetleg msnen.
Csak nagyon jol barátkozzatok meg egymással utána már nemfog csalodnisem ha megmondod neki hogy szereted:)
sok sikert!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!