Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helyre hozható még vagy felejtős? Nagyon fontos.
Kicsit több mint 2 évet jártam a barátnőmmel, nem rég szakítottunk. Már nem az első szakításunk ez, én még mindig nagyon szeretem, és szeretném helyre hozni, de azt mondja neki elege van, hagyjam őt békén. Valamilyen szinten igaza van mert sokat hibáztam és mindig megbocsájtott de most az egyik haverom beszélt vele és mondta hogy találkozgat egy sráccal, akit ismerek is. Szerintetek beszéljek vele vagy offos?
20F

Próbálj meg még beszélni vele és mondd el neki,mit érzel.
Ha ő is szeret,talán megbocsájt.Ha pedig még se,akkor felejtsd el és te is lépj tovább.

Ez kb. olyan kérdés hogy "szerintetek is kék az ég?"
Persze hogy veszett fejsze nyele már.

Ami nem tudott működni 2 évig az nem hiszem hogy ezután hirtelen megjavul, túl sok van a szennyesben. Ráadásul a lány már feladta, vagyis a vonzalom/szívás arány 1 alá esett...
Jobb ha te is ezt teszed.
Beszéltem már vele, ő nem hajlik a békülésre
Azt mondta hogy nem a másik srác miatt nem békül, csak nem figyeltem rá, elhanyagoltam, nem bíztam benne stb...
És tényleg igaza van sajnos azt kell mondjam, mondtam is neki megváltozok ha kell, mire rávágta hogy ezt már sokszor hallotta tőlem

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!