Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Történt már veletek ilyen?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Történt már veletek ilyen? F/21 L/19

Figyelt kérdés
5 napja járunk egy csajjal, eddig minden okés volt, szinte minden nap taliztunk, tegnap együtt is aludtunk, volt szex is. erre ma kijelenti smsben, hogy nem szerelmes belém nem akarja folytatni. Pedig nem egyszer, nem kétszer suttogta a fülembe, hogy szeret. Meg hogy jaj pár nap alatt rabul ejtettem stb. én még nemvoltam szerelmes belé de nagyon letört, meg az főleg hogy reggel együtt kajáltunk, elbúcsuztunk nem mondott semmit, nem utalt semmivel a döntésére minden okésnak "tűnt"! és így meg főleg letört.
2009. okt. 27. 15:01
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Ne is csinálj, nagy taplóság lenne! Szerintem egyik félnek sem megengedett, és magára vessen aki így szórakozik a másik érzelmeivel!
2009. okt. 27. 15:33
 22/25 A kérdező kommentje:

nah jah de majd visszakapja a sorstól...

aki nekem rosszat tesz, mindig megkapja a magáét. :D

2009. okt. 27. 15:36
 23/25 anonim ***** válasza:

Ha újra 19 éves lennék,megismerkednék veled:)

Félre a tréfával,de tényleg ne foglalkozz vele.Nem éri meg,hogy keseregj miatta.Értelmes fiúnak látszol,és biztos találsz majd egy hozzád méltó lányt.Vedd ez tanuló leckének,és legközelebb ne akarj te se ilyen gyors iramban egyszerre mindent..Azért van jó oldala annak is,ha a szexuális együttléttel vártok..Jobban megismeritek egymást,és idővel az érzelmek is igazabbnak tűnnek.Tudod pár napig eljátszani azt,hogy szeretlek,és te jó ég milyen jó,hogy vagy érzést azt lehet,de hónapokon keresztül nem tudja senki végig csinálni,előbb-utóbb észre lehet venni az igaz érzéseket..

ne aggódj vannak még értelmes,kedves lányok akik hasonló gondolkodásúak mint te...

2009. okt. 27. 16:07
 24/25 A kérdező kommentje:
köszönöm hogy biztatsz.
2009. okt. 27. 20:05
 25/25 A kérdező kommentje:

most kaptam egy "szép" smst tőle, nem a volt pasijával, hanem egy 3. személlyel jött össze.

délelőtt még velem, délután vele talizott és össze is jöttek.

ekkora egy riban*ot. :@

az a legjobb hogy folyton hangoztata hogy ő neki csak barát nem tudna vele járni, nemtetszik neki mint pasi.

szombaton egy partyn összefutottunk vele, hármasban egész jót beszélgettünk, jópofizott a köcsögje a szemembe.

de ez van, a sorstól úgyis megkapják a magukét. :D

2009. okt. 27. 21:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!