Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Történt már veletek ilyen?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Történt már veletek ilyen? F/21 L/19

Figyelt kérdés
5 napja járunk egy csajjal, eddig minden okés volt, szinte minden nap taliztunk, tegnap együtt is aludtunk, volt szex is. erre ma kijelenti smsben, hogy nem szerelmes belém nem akarja folytatni. Pedig nem egyszer, nem kétszer suttogta a fülembe, hogy szeret. Meg hogy jaj pár nap alatt rabul ejtettem stb. én még nemvoltam szerelmes belé de nagyon letört, meg az főleg hogy reggel együtt kajáltunk, elbúcsuztunk nem mondott semmit, nem utalt semmivel a döntésére minden okésnak "tűnt"! és így meg főleg letört.
2009. okt. 27. 15:01
1 2 3
 1/25 A kérdező kommentje:

* nagyon kedvel, aranyosnak tart meg jófejnek, meg szeret mint embert de nemtudna szerelmes lenni belém... :S szóval nemtudok mire gondolni, mi vagy KI lehet az igazi ok...

azt mondja nincs 3. személy.

2009. okt. 27. 15:02
 2/25 A kérdező kommentje:
véleményeket, tapasztalatokat, tanácsokat kérek...
2009. okt. 27. 15:04
 3/25 anonim ***** válasza:
Ilyen korban ez már nevetséges. Gyerekesek vagytok!!!
2009. okt. 27. 15:04
 4/25 A kérdező kommentje:
mire is érted ezt??
2009. okt. 27. 15:06
 5/25 anonim ***** válasza:
58%
Kicsi a farkad, csak nem akart megbántani ezzel. Örülj az ingyenszexnek, lépj tovább.
2009. okt. 27. 15:07
 6/25 A kérdező kommentje:
remélem lesz egy két értelmes válaszoló is...
2009. okt. 27. 15:08
 7/25 anonim ***** válasza:
5 napja jártatok és szex is volt? mit mondjak eléggé nagy ordas lehetett a csaj...
2009. okt. 27. 15:10
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarok bunkó lenni,de lehet nem voltál jó az ágyban...
 9/25 anonim ***** válasza:
100%

Az a nevetséges, hogy "5 napja járunk". És ezt tök komolyan egy párkapcsolatnak is veszitek. Ilyenkor még bőven ismerkedés van. Na meg nektek numera is. Hát igen, 5 nap alatt minden megvolt, ami másnak lehet, hogy hónapok, évek alatt. Akkor tényleg minek folytatni? Hiszen gyorsított felvételként csináltatok mindent.

Arra lennénk kíváncsi, hogy mikor fogják majd azt mondani, hogy 1 órája járunk, 1 perce járunk... 1 perce van egy párkapcsolatom... Még egyszer mondom: szánalmas és nevetséges.

10/25 anonim ***** válasza:

Butaság! Nem azért hagyta szerintem ott a csaj, mert kicsi lenne a farka! És? Másnak meg az a gáz ha nagy!

Szerintem te egy érett férfi vagy, viszont a csaj egy kis liba, és keresi a "tökéletes" pasit magának. Inkább azt ajánlom, hogy érettebb nőt keress, idősebbet, azt se baj, ha vagy 5-6 évvel! Az nem fogja ezt csinálni hidd el, és sok mindenre meg is fok tanítani!

Fel a fejjel, és mutasd meg, a lánynak, hogy egy nála sokkal különb barátnőd lesz! :-)

2009. okt. 27. 15:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!