Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mért nem találok magamnak egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért nem találok magamnak egy fiút? 14/L

Figyelt kérdés
Nem tudom mi baj velem de még nem volt rendes fiúm:/ kicsit félénk vagyok, ezt tudom. és nincs nagy önbizalmam se.. szerintem csúnya vagyok, és mondták is már hogy az vagyok, de vannak akik szerint szép vagyok, nem tudom hogy mit tegyek. van egy fiú aki nagyon tetszik de 120km-re lakik és még nem találkoztunk, nem tudom mit tegyek, mert a szüleim szigorúak és nem engednek el hozzá :( Kép rólam ( jobb oldali vagyok) [link]

2013. aug. 12. 11:19
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
jah rettentő cukor vagy, de sztem nem lennél az ha dagadnál az önbizalomtól, már azt is meggondolnám hogy majdnem 20 évesen összejönnék veled vagy a bnőddel :D ő is szép
2013. aug. 12. 14:37
 12/21 A kérdező kommentje:
hű hát köszönöm szépen mindenkinek:)) és szerintetek a szüleimmel mit csináljak hogy elengedjenek több helyre?
2013. aug. 13. 11:08
 13/21 anonim ***** válasza:
Határozottan szép lányka vagy. ;) Kérj tőlük 1 esélyt. Hogy megmutathasd nincsen okuk aggódni. Kérd őket, hogy bízzanak benned. Ez nem olyan nehéz sztem hiszen a lányuk vagy. Vagy kérd meg egyik rokonodat, vagy akár anyudat, apudat, hogy kísérjen el. ;)
2013. aug. 14. 19:02
 14/21 Macii ***** válasza:
tiszta szép lányka vagy, ilyenkor azért vagyok szomorú, hogy mikor én voltam 14 teljesen máshogy néztek ki a korombeli lányok, akkor a 18 évesekre hajtottam...
2013. aug. 14. 19:08
 15/21 A kérdező kommentje:
oké köszönöm, hát megpróbálom:)
2013. aug. 14. 19:19
 16/21 anonim ***** válasza:

Nem vagy csúnya, de egyébként... ízlések és pofonok, nem tetszhet az ember mindenkinek, az már más kérdés, hogy egy normális ember erkölcse megengedi-e, hogy ilyen nyíltan megalázzon valakit azzal, hogy a fejébe vágja, hogy csúnya. Egyébként le merem fogadni, hogy a legtöbb ilyen gúnyolódó csak irigykedik. Bár használhatnál kicsit kevesebb sminket... Főleg medencézéshez. Én is 14 vagyok, de én őszintén megmondom, eszem ágában sincs sminkelgetni, mert MINEK??? Könyörgöm! 14 évesen van más problémám is... Keményen tanulok, szeretnék nyelvvizsgát és kitűztem magam elé a céljaimat.

És persze, megértem, hogy abban a korban vagyunk, amikor megismerjük a másik nevet, úgymond "kóstolgatjuk" őket, de... Nekem nem is volt még barátom. Nem is érdekel a dolog. Nem azért nem volt még, mert csúnya lennék vagy ilyesmi, voltak lehetőségek rá, én meg nem hajlottam rájuk,mert nem érdekel a dolog. Te se foglalkozz ezzel még szerintem. :) Ráér még ez... Inkább tanulj, figyelj oda magadra és majd ennek később meg lesz a gyümölcse. Nem késtél még le semmiről. ;)

2013. aug. 14. 19:50
 17/21 A kérdező kommentje:
igazából foggalmam nem volt hogy fogunk medencézni amikor odamentem xd de nem használok sok sminket csak szempillaspirált semmi mást, meg ez a kép szerkesztésétől is függ mert így tényleg túlsminkeltnek látszok..de oké köszi:)
2013. aug. 14. 19:59
 18/21 anonim ***** válasza:
szép vagy nagyon,nekem tettszel 14F
2013. aug. 25. 21:12
 19/21 anonim ***** válasza:

Nekem nem tetszel. A meseszép az nem ilyen...

Túl kicsi és gyerekes vagy a képen.

2013. aug. 26. 19:01
 20/21 anonim ***** válasza:
Húúú, és amúgy merrefelé laksz? :D biztos találsz elérhető fiút is aki a közeledben van!! :)
2013. szept. 19. 15:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!