Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért nem találok magamnak egy fiút? 14/L
Nem vagy csúnya, de egyébként... ízlések és pofonok, nem tetszhet az ember mindenkinek, az már más kérdés, hogy egy normális ember erkölcse megengedi-e, hogy ilyen nyíltan megalázzon valakit azzal, hogy a fejébe vágja, hogy csúnya. Egyébként le merem fogadni, hogy a legtöbb ilyen gúnyolódó csak irigykedik. Bár használhatnál kicsit kevesebb sminket... Főleg medencézéshez. Én is 14 vagyok, de én őszintén megmondom, eszem ágában sincs sminkelgetni, mert MINEK??? Könyörgöm! 14 évesen van más problémám is... Keményen tanulok, szeretnék nyelvvizsgát és kitűztem magam elé a céljaimat.
És persze, megértem, hogy abban a korban vagyunk, amikor megismerjük a másik nevet, úgymond "kóstolgatjuk" őket, de... Nekem nem is volt még barátom. Nem is érdekel a dolog. Nem azért nem volt még, mert csúnya lennék vagy ilyesmi, voltak lehetőségek rá, én meg nem hajlottam rájuk,mert nem érdekel a dolog. Te se foglalkozz ezzel még szerintem. :) Ráér még ez... Inkább tanulj, figyelj oda magadra és majd ennek később meg lesz a gyümölcse. Nem késtél még le semmiről. ;)
Nekem nem tetszel. A meseszép az nem ilyen...
Túl kicsi és gyerekes vagy a képen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!