Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha eltávolítanák a melleteket akkor elválnátok a férjetektől? Mert gondolom a szex sem ugyanolyan már.
fel sem merülne bennem,de szerintem a férjem számára is csak az lenne a lényeg,hogy élek,és vele vagyok...
Ha nagyon zavarna,max poloban,trikoban szeretkeznék vele,de van egy olyan érzésem,hogy hamar helyre tenné az agyam,és levenné rólam.
Én biztosan elválnék!!
Persze nem a műtét miatt, hanem mert nem tudnék együtt élni egy hüly ével!!
Kedves kérdező!
Kamu kérdést miért kell feltenni egy ilyen témában? Vagy esetleg érintett vagy? Nem hiszem, inkább csak unatkozol. Ugyanis, azoknak a nőknek, akiknek csonkolták a mellüket, nem ez jár a fejükben. Ők nap mint nap a túlélésért küzdenek. Ha stabil a család mellette, akkor szerencsések, ha instabil, akkor még ezzel is meg kell küzdeniük. Ilyenkor a szex huszadrangúvá töpörödik. A kemoterápia egyébként sem tesz jót a libidónak.
Miért lenne más a szex?
7 éve,hogy levették az egyik mellem,és kimetszettek a másikból is.Lement a kemoterápia fél év alatt,akkor tényleg nem volt szex,libidó nulla,csak a kegyetlen mellékhatások,paróka.Aztán csináltak melleket amint jók lettek az eredményeim,tb fizette.Lassan kinőtt a hajam is,minden olyan mint régen,talán még jobban is tudunk értékelni minden együtt töltött percet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!