Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jön el az igazi?

Figyelt kérdés

A természetembe már mindenki jár valakivel.Még a 2 évvel fiatalabb kislánynak is van "pasija".

Még oviba sem volt olyan "gyerekkori" barátom(fiu).

Kétségbe vagyok esve ,hogy miért nem jön el?!

Próbálkoztam neten nézni fölvenni MSN-re de mindegyik azt irta ,hogy már foglalt.

13éves vagyok 155cm.40kg.

még az iskolába járó tulsulyos lánynak is van pasilya , csak én vagyok magányos:(

2009. okt. 27. 11:40
 1/9 anonim ***** válasza:
Istenem... erre nem tudok mit írni... ez fáj hogy ilyen van... kész. milyen világot élünk? 13 évesen igazi? ne röhögtess már... valakinek 25 évesen sem jön el.
2009. okt. 27. 11:43
 2/9 anonim ***** válasza:
13 éves vagy könyörgöm... Majd ha 40 évesen is még ez lesz a bajod, akkor gyere ide vissza... Addig meg inkább a Helyesírási szótárt lapozgasd...
2009. okt. 27. 11:44
 3/9 anonim ***** válasza:
jesszus!! Remélem ez csak kamu!! mert ha nem kslányom elég hülye vagy
2009. okt. 27. 11:58
 4/9 anonim ***** válasza:
Menjé máá ganét szedni!!! Ennyire faszhiányod van vagy mi??? Szánalmas... Elárulom, hogy én 19 vagyok, de nekem sincs senkim, utoljára 15 évesen volt, azóta nem, és mégsem vagyok kétségbe esve... szóval, nézzél kicsit magadba!!!
2009. okt. 27. 12:04
 5/9 anonim ***** válasza:
Amikor elkezdtem olvasni azt hittem hogy legalább 25 éves vagy. Erre odaírod hogy 13. Jesszusom... De ne aggódj, akik most foglaltak, azok a jövő héten már nem lesznek azok, tudod, ilyen korban még gyakran cserélődnek a barátok-barátnők. Lehet hogy te következel, neked is meglesz a saját "igazi"-d, kb. két hét erejéig. Addig is, vegyél elő egy nyelvtankönyvet.
2009. okt. 27. 12:16
 6/9 anonim ***** válasza:
ittvagyok én:D
2009. okt. 27. 12:50
 7/9 anonim ***** válasza:
13 évesen tanulj, hogy felvegyenek jó középsuliba és ne legyél olyan hülye mint azok az emberek, akik ilyen kérdéseket tesznek fel mint te most.
2009. okt. 27. 17:56
 8/9 anonim ***** válasza:
Na ez rendesen odab****tt xD 13 évesen igazi, ez már nevetséges xDxDxD Elárulom, hogy akiket 13 évesen látsz pasizni, azok 70%-a kis p*csa xD szóval te ne legyél olyan xD de lehet, hogy ezzel már el késtem XD
2009. okt. 28. 11:38
 9/9 anonim ***** válasza:
SZIA! 13 évesen szerintem te csak szerelemre vágysz nem az igazira. Ne aggódj eljön amikor itt az ideje ne keresd görcsösen:)19/F
2009. okt. 28. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!