Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eléggé önbizalom hiányos lány vagyok és (többi lent)?
Tehát önbizalom hiányos lány vagyok, szerintem a múltra vezethető vissza, mikor eléggé sokszor vágták hozzám szüleim is, hogy túl vékony vagyok és hízhatnék. Még most is annak látom magam, nem vagyok egyáltalán megelégedve magammal semilyen téren. Viszont a barátom azt mondja gyönyörűnek lát, számára én vagyok a legszebb és legtökéletesebb. Néha ha küldök neki képet vagy élőben dicsérget elég sokat, mindig az a válaszom, hogy nem is igaz, ne túlozzon, én nem úgy gondolom, vagy csak simán 'persze'. Mert úgy érzem túloz, és én nem látom magam szépnek egyáltalán.
Megsokallta,és azt mondja, hogy elege van, hogy nem tetszik soha semmi, más egy szép szót nem mond a párjának, de nekem az sem jó, akkor ezután ő sem fog semmit mondani.
:/ Szerintetek hogy engeszteljem ki? Nagyon megsértődött,és én vagyok a hibás.Ötletek? 17L
Szerintem beszélj vele őszintén erről a problémádról és mondd meg neki hogy ne haragudjon, de a régi dolgok mély sebeket hagytak. Valamint mondd meg neki hogy mennyire értékeled a bókjait. És ha legközelebb bókol csak ennyit mondj "köszönöm", vagy te is bókolj neki :)
Én is ugyanilyen vagyok mint te, utálom mindenemet, de ha egy srác bókol megköszönöm.
Nekem is eltartott egy ideig, míg felfogtam, hogy neki így tetszem...
(Én folyton edzek, és ha megjelenik pl a pocimon egy kis háj, rögtön azon dolgozom, hogy az eltünjön, aztán meglátom hogy a combom se tetszik, stb..), de szerintem csak azért, mert ö mindig tökéletesen néz ki, és jól akarok mutatni mellette, vagy nem tudom...:/
Viszont ha belegondolsz az ö helyzetébe, neked se esne jól, ha folyton dícsérgetnéd, ö meg: "áá..neeem...utálom magam, csúnya vagyok"
Elöször fogadd el magad, ezt meg mindenképp beszéljétek meg, mert nem kéne, hogy emiatt menjen tönkre a kapcsolatotok...
17/L
köszönöm mindenkinek a választ. Még azt a csípőset is.
Fogok változtatni, ebben biztos vagyok, legalábbis megpróbálok. Csak nehéz elhinni amiket mond, hogy álmában sem tudna szebbet elképzelni stb, mikor tudom, hogy nem vagyok egy álomlány. Egyébként: 176 cm és 54 kg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!