Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Eléggé önbizalom hiányos lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eléggé önbizalom hiányos lány vagyok és (többi lent)?

Figyelt kérdés

Tehát önbizalom hiányos lány vagyok, szerintem a múltra vezethető vissza, mikor eléggé sokszor vágták hozzám szüleim is, hogy túl vékony vagyok és hízhatnék. Még most is annak látom magam, nem vagyok egyáltalán megelégedve magammal semilyen téren. Viszont a barátom azt mondja gyönyörűnek lát, számára én vagyok a legszebb és legtökéletesebb. Néha ha küldök neki képet vagy élőben dicsérget elég sokat, mindig az a válaszom, hogy nem is igaz, ne túlozzon, én nem úgy gondolom, vagy csak simán 'persze'. Mert úgy érzem túloz, és én nem látom magam szépnek egyáltalán.

Megsokallta,és azt mondja, hogy elege van, hogy nem tetszik soha semmi, más egy szép szót nem mond a párjának, de nekem az sem jó, akkor ezután ő sem fog semmit mondani.

:/ Szerintetek hogy engeszteljem ki? Nagyon megsértődött,és én vagyok a hibás.Ötletek? 17L

2013. aug. 10. 19:22
 1/7 anonim ***** válasza:

Szerintem beszélj vele őszintén erről a problémádról és mondd meg neki hogy ne haragudjon, de a régi dolgok mély sebeket hagytak. Valamint mondd meg neki hogy mennyire értékeled a bókjait. És ha legközelebb bókol csak ennyit mondj "köszönöm", vagy te is bókolj neki :)

Én is ugyanilyen vagyok mint te, utálom mindenemet, de ha egy srác bókol megköszönöm.

2013. aug. 10. 19:25
 2/7 anonim ***** válasza:
Az ilyenektől nekem is tököm ki van, hónapokig szarrá dícsérem minden porcikáját de neeem. Jó akkor egy rohadt ronda dög vagy, és éld le sötétségben hátra levő életed. Más azért sír és kitaszított mert nem adatott meg az a külső mint sok lánynak, akik meg itt játszák a mártírt. Tudod mit meg is érdemelnéd hogy elhagyjon ... Ennek semmi köze az önbizalomhoz. Szüleid párszor mondták hogy vékony vagy és már egy sz*r alak vagy ha meg ő nap mint nap mondja akkor meg hazudik ??? Szállj már magadba aranyom.
2013. aug. 10. 19:26
 3/7 anonim ***** válasza:
Ez a baj a túlzott önbizalom hiánnyal. Egy kicsit ilyenkor nem magaddal kellene foglalkoznod, hanem azzal, amit más mond. Ha ő mondja, akkor biztos úgy van. Ne csodálkozz, hogy megsértődött rajta. Ha nem mondaná neked, akkor az lenne a bajod, ha meg mondja, akkor az. Egy kicsit változtass a hozzáállásodon!
2013. aug. 10. 19:28
 4/7 anonim ***** válasza:

Nekem is eltartott egy ideig, míg felfogtam, hogy neki így tetszem...

(Én folyton edzek, és ha megjelenik pl a pocimon egy kis háj, rögtön azon dolgozom, hogy az eltünjön, aztán meglátom hogy a combom se tetszik, stb..), de szerintem csak azért, mert ö mindig tökéletesen néz ki, és jól akarok mutatni mellette, vagy nem tudom...:/

Viszont ha belegondolsz az ö helyzetébe, neked se esne jól, ha folyton dícsérgetnéd, ö meg: "áá..neeem...utálom magam, csúnya vagyok"

Elöször fogadd el magad, ezt meg mindenképp beszéljétek meg, mert nem kéne, hogy emiatt menjen tönkre a kapcsolatotok...

17/L

2013. aug. 10. 19:30
 5/7 anonim ***** válasza:
Okkal sértődött meg!! Ha ezen nem változtatol elfogaod vesziteni, és hogy őszinte legyek ehez már nem sok kell, nem véletlenül sokalt be. Először is, hány kg vagy és hány cm? Amúgy meg a párod téged válaszott, nyilván nem lenne veled ha nemtartana szépnek.. fogadd el magad, mindenkin van valami ami miatt gyönyörü! :) Én pont hogy mindig is túlsúlyos voltam, most is van rajtam bőven, eleinte én is ezt csináltam a barátommal.. de rájöttem hogy ő gyönyörnek tart, szeret, és ez tesz engem széppé. Nem érdekel az emberek véleménye, ha adnák rájuk rég más lennék, mint aki igazából vagyok. Fogytam már 16 kg-t, és még 15öt tervezek!:) a barátom pedig mellettem áll, és bodlog vagyok. Tehát fogadd el magad!! Hogyan engeszteld ki? Ülj le vele beszélgetni és mond el neki hogy mi is zavar téged, és hogy ne haragudjon, jól esnek neked a bókok, csak nem vagy megelégedve magaddal, de változtatsz. És tényleg változtass! :) a Fiúk jobban szeretik ha magabiztos vagy és nem kell mindket gyüzködni a szépségünkról.!! :) Hajrá, mind szépek vagyunk! :)
2013. aug. 10. 19:32
 6/7 A kérdező kommentje:

köszönöm mindenkinek a választ. Még azt a csípőset is.

Fogok változtatni, ebben biztos vagyok, legalábbis megpróbálok. Csak nehéz elhinni amiket mond, hogy álmában sem tudna szebbet elképzelni stb, mikor tudom, hogy nem vagyok egy álomlány. Egyébként: 176 cm és 54 kg.

2013. aug. 10. 19:42
 7/7 anonim válasza:
Nem csak a külsőd miatt lát olyannak amilyennek. Hidd el, biztosan nem tudna szebbet álmodni. Neki te vagy az "álomlány". ;)
2013. aug. 10. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!