Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak szerintem probléma ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miki86 kérdése:

Csak szerintem probléma ez egy kapcsolatban? (féltékenység)

Figyelt kérdés

A barátnőmmel együtt vagyunk két és fél éve, minden rendben volt eddig, a féltékenységi rohamait eltekintve (exbarátnők, bármilyen lány, aki lájkolta a képem vagy esetleg ismerősöm lett fb-on). Most sikerült észre vennem, hogy kitörölt az ismerőseim közül több lányt is. Tudom, hogy azért csinálja, mert szeret, de normális ez?? Már félek elmenni egy buliba vele, ahol ott van vki, akihez valaha közöm volt, mert kiakad. Arról nem beszélve, hogy nem tudom mit kellene tennem, ha találkozok valakivel, akit kitörölt és észrevette, rohadt nagy égés.

Tisztára úgy érzem, mintha megfojtana, ugyanakkor nagyon szeretem és sosem csalnám meg.

Köszönöm előre is a véleményetek.

F/27

2013. aug. 10. 17:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Én ilyet azzal a lendülettel ott hagynám, ahogy megdugtam.
2013. aug. 10. 17:03
 2/3 anonim ***** válasza:
hát ha te ezt elnézed neki, akkor egészségedre.
2013. aug. 10. 18:28
 3/3 anonim ***** válasza:
szegény lány nagyon rossz lehet neki hogy ennyit túráztatja magát a dolgon. Amúgy én is ilyen vagyok de sosem mutatom ki és nem törlök senkit (ez nagyon gáz azért, ne engedd kotorászni a privát fiókodban, micsoda dolog ez :P Másrészt neki sem jó, biztos szenved mint az állat ha látja a volt nőiddel a kontaktokat) Én amúgy pl az exnőktől szabályosan vagyok szabályosan beteg, ha eszembe jutnak vagy csak leírva látom is a nevüket, összeszorul a gyomrom meg kiszárad a szám. Ha egy szobában kéne lennem velük hát kifeküdnék. Szerintem beszélgess a barátnőddel erről. látszik hogy szereted meg miinden, sztem túl tudtok jutni ezen ketten.
2013. aug. 15. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!