Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ki érti ezt a nőt, ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki érti ezt a nőt, ezt a helyzetet főleg nők írjanak!? 20/f

Figyelt kérdés

Pont olyan állapotomba vagyok ,hogy nem igazán a szex a fontos most az életemben, hanem tényleg szeretnék egy komoly barátnőt mert már unom a szar kapcsolatokat.

És hát össze is ismerkedtem egy teljesen normális lánnyal, de viszont zűrös dolgai vannak:S és sokszor nem értem.

Tehát van barátja (nagyon messze) nem is találkoznak most egy jó ideig. És közbe jöttem én...az elején úgy volt, hogy nem lesz köztünk komoly dolog, de én mondtam neki ,hogy vagy komolyan vagy sehogy. Erre ezt felfogta és az ez előtti "udvarlóit,szeretőit" elküldte előttem , ez okés is mert el is hiszem neki, hogy nem akar velük lenni, mert velem jobb.

De nem értem:S

ebben a 3 napban ezek történtek és meg is kavarodtam rendesen.

1 nap: Azt mondja, hogy nem szeret , de érez irántam és kellek neki szüksége van rám

2 nap: Elmentünk egy szórakozó helyre be ivott rendesen ő is én is erre hisztérikusan elkezd csókolgatni minden, hogy szeret és engem és nem akar elveszíteni, kellek neki

3 nap: másnaposan össze vesztünk valamin és majdnem elküldött , de mire megtette volna majdnem én küldtem el őt és ennyi volt..azóta is beszélünk kérdőre is vontam tőle ezeket a dolgokat, hogy mivan. Szerintetek most én vagyok a hibás, hogy meg akarom tudni mi is van? vagy agybajom van?

És a legfontosabb, hogy szerintetek ez mi? mert nem vagyok annyira tapasztalatlan de ezt tényleg nem értem.

20/f 22/l

2 hete ismerjük egymást sokat voltunk együtt érzelmes , aranyos, őszinte, jószívű csaj. Csak hát amennyi pozitív annyi furcsa dolog is van. Mit tegyek?

2013. aug. 10. 15:24
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Kezdjük ott, hogy egyszerre két pasit csábít...

Lapát!

17l

2013. aug. 10. 15:26
 2/9 anonim ***** válasza:
Két hét... szinte semmi. Ő sem tudja még, mit akar.
2013. aug. 10. 15:28
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem szokod meg rövid időn belül, akkor ne próbálkozz tovább. A legjobban alakukó kapcsolatok at is tönkreteheti valami kis hülyeség. A tubusos sztorit ismered. Nem?

Amikor a házaspár azért vélt el, mert az asszony nem bírta ki hogy a férfi feltekeri a fogkrémestubus alját, a férfi meg csakazértis feltekerte.

2013. aug. 10. 15:29
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha unod az egyèjszakàst(sajnos manapsàg mindenki csak szexet akar) akkor jobban megnézhetted volna kivel állsz össze....részegen hisztériàzni elèg gàz...szerintem csak szòrakozik meg ilyesmi..a tàvkapcsolatàban csak ritkàn taliznak a sràccal,addig is jò vagy te...de az is lehet hogy mâsokkal is kavar ès félt hogy részegen kibukik belőle...ez a legvalòszînűbb:)

ezt ùgysem fogja megmagyaràzni

2013. aug. 10. 15:33
 5/9 A kérdező kommentje:

Egy gondolat van bennem az meg az, hogy elküldöm

:S

2013. aug. 10. 15:35
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Csak szórakozik veled, a szórakozóhelyen pedig az alkohol beszétl belőle, semmi más. Feküdj le vele, majd tedd lapátra. :D
2013. aug. 10. 16:10
 7/9 A kérdező kommentje:
megvolt!:D jobban is érzem kicsit magam.
2013. aug. 10. 16:36
 8/9 anonim ***** válasza:

Jól tetted :) Hagyd ott a lányt, és találj egy kedves, normális lányt, akitől távol állnak az ilyen cselekedetek... Sok sikert! :D

18/l

2013. aug. 10. 16:58
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Valóban jól tetted! :) Íme az ékes bizonyíték arra, amit már jó régóta állítok: a csajok is ugyanúgy tudnak játszadozni a normális pasikkal, mint ahogyan a pasik a normális csajokkal, akiknek egy társ nem csupán szexre kell... 19/L
2013. aug. 10. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!