Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tonkreteszi a poker a kapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tonkreteszi a poker a kapcsolatunkat. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Mit tennel ha a baratod akivel 2 eve egyutt vagy rengeteget pokerezik es attol varja a nagy gazdagsagot. Okos , anyagilag sem all rosszul es munkaja is van ketto...miert kell neki ezt csinalni sokszor penzben jatszik de sokszor csak ugy...mert gyakorol a nagy versenyekre!Te haragudnal ezert?Engem nagyon zavar es szamtalanszor megigerte felhagyvele denem kepes...mindig hazudik h tvt nez aztan kiderul h pokerezik...volt olyan hogy ejszakakat.Nem akarom elvesziteni de kinek kell egy jatek fuggo???Nekem kesobb egy ferj, egy apa kell aki nem alomvilagban el es nem herdalja el a penzt szerencsejatekra. Persze tudom, a pokerhez esz kell....de akkoris...ma is osszevesztunk emiatt es meg neki all foljebb, meg o fenyeget h egyedul maradok.Semmi mas dolgaba nem szolok bele de szerintem valsszon vagy en vagy a poker.....segitsetek
2009. okt. 26. 21:54
 1/10 anonim ***** válasza:
18%
Tudod te mennyit keresnek a menő pókerjátékosok? o.O És ők sem a kisujjukból szopják, nekik is gyakorolniuk kellett!!
2009. okt. 26. 21:56
 2/10 anonim ***** válasza:
Lapátra vele. Kicsi a valószínűsége, hogy meg tudsz változtatni egy játék-függő pasit. Én már próbáltam nem 1 pasival, de ők nyertek, nekik maradt a játék, én meg magamra maradtam.
2009. okt. 26. 21:57
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Igazad van teljesen. és szerintem mond meg neki kerekperec hogy válasszon téged, vagy a pókert de ketten nem maradhattok. Mégis mit képzel? és ha elherdálja a pénzt? tételezzük fel hogy elveszíti a férjed a vagyonát és lesznek gyerekeitek és ott lesz hogy neked kell felnevelni a gyereket akkor milesz? majd mondod neki hogy én megmondtam? szerintem tegyél úgy ahogyan mondtam. majd kiderül hogy melyiket szereti jobban.
2009. okt. 26. 21:58
 4/10 Andrewka ***** válasza:
73%

én is imádom a pokert, de nem megy a kapcsolatom rovására.

Szerintem rakd ki minél előbb

22/f

2009. okt. 26. 21:59
 5/10 anonim ***** válasza:
73%
Viláválság van. ez nem normális. lehet hogy szereti de te nem. mond meg neki. a választás joga az ő kezében van. te csak reménykedhetsz *-*
2009. okt. 26. 22:00
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Az az igazság, hogy én is sokat játszottam korábban. Nem jó, tönkreteszi a párkapcsolatot, ezt aláírom. Ma már csak akkor játszom, ha nincs más. Hozzáteszem, nagyon tudja vinni a pénzt, ha nem megy és viszonylag kevesek tudnak egy életet építeni rá. Azért ma Magyarországon alig van párszáz ember, aki ebből nagyon sokat keres. Többet, mint munkával. A döntés a tied, de én ajánlok egy nagyon komoly beszélgetést vele a jövőtökről, mert neked van, a párodnak egyelőre csak a függőség.
2009. okt. 26. 22:03
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha mellékest is keres vele, úgyis a pókert fogja választani, abból meg lehet élni barátnőből meg nem.
2009. okt. 26. 23:35
 8/10 anonim ***** válasza:
Iratkozz be egy kanaszta klubba az öregasszonyok közé és majd meglátjuk mennnyire fogja őt idegesíteni, ha egész éjjel játszol Teri néniékkel!
2009. okt. 30. 15:14
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy betegség. A barátod vagy belátja ezt, vagy nem. Ha belátja, akkor megpróbálhat leszokni róla vagy észszerű szintre csökkenteni a szenvedélye kiélését. Ha nem megy egyedül, akkor szakértő segítségével. Ha nem látja be, hogy mi a bajod ezzel, akkor nem sok jóra számíthatsz tőle a továbbiakban. Azt, hogy pénzt lehet vele keresni, (ön)igazolásnak hívják. Persze, hogy lehet. A legjobb 10% elég gyakran nyer. A legjobb 0,1% pedig meg is él belőle. Aki abból indul ki, hogy ő márpedig a legjobb 0,1-1%-ban van, az álmodozó és/vagy beteg. Egyébként ez a pókermánia, ami nyugaton 2004-2005 körül tört ki, és ide a szokásos 2 év késéssel érkezett meg, nagyon unalmas. Mindenki arról álmodozik, hogy majd meggazdagszik a pókerrel. olyan ez, mint amikor az 1984-ben a prolik lottólázban égben, mert a lottónyeremény az egyetlen kitörési lehetőség. A pókerre elcseszett időben pedig egy sor értelmes dolgot lehetett volna csinálni. Pozitív irányban viszont azt lehet mondani a pókerbetegségről, hogy még mindig jobb, mintha a barátod heroinfüggő vagy devizatőzsdei palimadár lenne.
2009. okt. 30. 15:32
 10/10 anonim válasza:

:D:D igen sztem is jó ötlet ha beiratkozol vmi hasonló játékba.

hidd el h ő is h fogja csapni a patáliát amiatt h játszol.

vagy ha neked van hasonló olyan dolgod amit szeretsz és ő nem, pl teke vagy bármi más akkor járj el barátnőiddel, haverjaiddal elég sokat és rá fog jönni a párod hogy nem jó ,,egyedül" lenni... persze fog veled veszekedni ( főleg ha eddig nem voltál eljárkálós), de remélhetőleg rá fog jönni, hogy ő ugyan ezt csinálja. Aztán meg fogja gondolni mikor és mennyit pókerezik.

ha így se fog menni akkor lapátra kell tenni. Mielőtt válaszút elé teszed előtte próbáld ki amit itt tanácsoltunk neked.

Sok sikert!

2010. jan. 5. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!