Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit tegyek? H mondjam el neki h ez nem esik jól?

Ha ez távkapcsolat, akkor üdv a klubban. Hamarosan dobni fog. A kommunikáció hiánya 1. jele annak, hogy nem vagy fontos neki és hamarosan lapátra kerülsz (saját tapasztalat, 2x is így jártam). Minél többet rágod a fülét, annál inkább menekülni fog, annál inkább nem keresi a társaságod, míg végül közli, hogy vége.
Ha nem távkapcs, akkor meg felesleges az msnezgetés miatt balhézni, hisz úgyis tudtok személyesen beszélgetni.

Szerintem te is próbálhatnád megérteni őt! Nem lehet, hogy oka van, hogy miért nem akar veled sokat msn-ezni? Például más dolga van, vagy leginkább, nem szeretné, ha msn-en kimerülnétek az összes témából, és amikor meg találkoztok, nem marad szinte miről beszélni.
Vagy csak szimplán nem szeret ott beszélni. Szerintem próbálj meg belenyugodni, és fogadd el. Nem kell rögtön arra gondolni, hogy hanyagol téged :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!