Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Már csak a barátom határozza meg az életem.
15 éves vagyok, a barátom 16. 6 hónapja vagyunk együtt és imádjuk egymást.
Én régen olyan lány voltam, akinek ugyan voltak barátai, mégis szeretett egyedül otthon lenni, mindigis el tudta foglalni magát. Eljártam a barátokkal ide-oda, de legtöbbször csak a suliban találkoztunk.
Amióta a barátommal együtt vagyok, az estéimet legtöbbször vele töltöm. Mivel nagyon közel lakunk egymáshoz, így ezt nem próbléma megoldani.
A baj csak az, hogy amióta vele vagyok, egyedül nem tudok mit kezdeni magammal. Semmi se tud lekötni, szinte minden percben ő jár a fejemben. De ahhoz sincs kedvem, hogy kimozduljak a barátaimmal. Végig az jár a fejemben, hogy vele szeretnék lenni.
Most is elutazott 5 napra és azóta szinte semmi értelmes dolgot nem csináltam. Eszek, alszok, szenvedek. A szünetemből 5 napot arra szentelek, hogy csak várok rá. Mit tegyek? Nem akarom, hogy ő határozza meg az életem.

Szerelmes vagy. Ez ellen nincs mit tenni :)
Próbáld egy kicsit megerőltetni magad. Menj el a bnőiddel shoppingolni vagy családoddal túrázni. Lényeg hogy egésznapos progikat szervezzetek és tuti elveszi a figyelmedet a barátodról. Sok sikert. Kis akaraterő kell, semmi más =)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!