Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Már csak a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Már csak a barátom határozza meg az életem.

Figyelt kérdés

15 éves vagyok, a barátom 16. 6 hónapja vagyunk együtt és imádjuk egymást.

Én régen olyan lány voltam, akinek ugyan voltak barátai, mégis szeretett egyedül otthon lenni, mindigis el tudta foglalni magát. Eljártam a barátokkal ide-oda, de legtöbbször csak a suliban találkoztunk.

Amióta a barátommal együtt vagyok, az estéimet legtöbbször vele töltöm. Mivel nagyon közel lakunk egymáshoz, így ezt nem próbléma megoldani.

A baj csak az, hogy amióta vele vagyok, egyedül nem tudok mit kezdeni magammal. Semmi se tud lekötni, szinte minden percben ő jár a fejemben. De ahhoz sincs kedvem, hogy kimozduljak a barátaimmal. Végig az jár a fejemben, hogy vele szeretnék lenni.

Most is elutazott 5 napra és azóta szinte semmi értelmes dolgot nem csináltam. Eszek, alszok, szenvedek. A szünetemből 5 napot arra szentelek, hogy csak várok rá. Mit tegyek? Nem akarom, hogy ő határozza meg az életem.

2009. okt. 26. 20:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem meg kellene próbálnod, hogy ne ragaszkodj hozzá ennyire, mert a végén azt veszed észre hogy üres lettél. És ha egyszer szakítanátok (lekopogom) akkor az elég elviselhetetlen lenne. Próbáld ki azt, hogy ne találkozzatok minden nap, és úgy könnyebb lesz.
2009. okt. 26. 20:55
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerelmes vagy. Ez ellen nincs mit tenni :)

Próbáld egy kicsit megerőltetni magad. Menj el a bnőiddel shoppingolni vagy családoddal túrázni. Lényeg hogy egésznapos progikat szervezzetek és tuti elveszi a figyelmedet a barátodról. Sok sikert. Kis akaraterő kell, semmi más =)

2009. okt. 26. 20:56
 3/3 anonim ***** válasza:
Gondolom a barátaid sem ülnek otthon, hát menj velük.:))
2009. okt. 26. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!