Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet pasim ilyen érdeklődési körrel?
Szerintetek van pasi aki így szeretne?
Hungarista vagyok. Érdekelnek a tankok, fegyverek a II. világháború, a nácizmus. A tankokról és a fegyverekről szinte mindent tudok...Szerintetek van pasi aki így is szeretne? Vagy "félnek" az ilyen lányoktól?

miért ne lehetne hasonló érdeklődésű, szintén hungarista pasid?
vagy esetleg pont egy érzékeny művészlélek? :)

Én pont ilyen lányt szeretnék mert ezek engem is érdekelnek :)
Szebb jövőt

Van egy osztálytársam aki rögtön beléd szeretne :D
Szerintem ennek semmi akadálya nincs csak azért mert a fegyverek a hobbyd, ha lehet így nevezni :)
Az meg hogy hungarista vagy.. max leszűkíti egy kicsit a kört, de sokan ideális barátnőnek gondolnának :)

Szia.
Azért szögezzük le, hogy nem az a hungarista, aki bakancsba mászkál, fehér fűzőbe etc... Hanem aki úgy gondolkodik... Mivel a hungarizmus nem egy stílus... Bár reménykedek, hogy tisztában vagy vele. :)
A kérdésedre visszatérve. Két kezemet összetenném egy ilyen beállítottságú lányért. :)Mért félnének? Gondolom nem vagy perverz, az sokkal félelmetesebb... :)
16/F, bár gondolom, hogy egy 14/88-nak jobban örülnél. :D Bár ennek sincs konkrét köze a hungarizmushoz, csak tudod. AZ előítéletek. :D

simán :D mindenkinek van hobbija neked kicsit más nem főzés és nem kertészkedés de nem hinném h félnének tőled
én pl totál fegyverb×zi vagyok :D örülnék ha ilyen barátnőm lenne :) szal sok sikert nem kell parázni :D 20/f
nagyon köszönöm a válaszokat:)
és nem divat hungarista vagyok:D

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!