Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » 4,8-as átlaggal, kiterjedt...

4,8-as átlaggal, kiterjedt érdeklődési körrel milyen szakmát válasszak?

Figyelt kérdés

11. évfolyamos vagyok,8 évig kitűnő voltam,gimnáziumban pedig 4,8 az átlagom,egyetemen szeretnék továbbtanulni.

Kémia,matek,fizika a gyengém,ellenben mindig is érdekelt a biológia,régen tengerbiológiával akartam foglalkozni.

Szeretek emberekkel foglalkozni,a nyelveket,írok(novellákat verseket),modellkedem,rajzoltam,utóbbiakból persze megélni nem lehet.

Tanár nem szeretnék lenni és orvos sem.

Beállítottság szempontjából nem igazán vagyiok az az ember,aki át tud verni másokat,mint pl. a hitel ügyintézők stb.

Gondolkodtam pszichológián is.

Persze mindazonáltal jól fieztő szakmát szeretnék.

2011. jan. 21. 00:57
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Informatikus, gépészmérnök, vegyészmérnök vagy villamosmérnök legyél.

Ha ezek nem mennek, akkor lehetsz még biomérnök, biológus, gyógyszerész.

Ha nem vagy elég okos a természettudományokhoz, akkor marad a közgazdaságtan, főleg a pénzügy.

A pszichológus is fizethet jól, bár ha nem szereted átverni az embereket, akkor inkább az ne legyél.

2011. jan. 21. 01:52
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is mernok legyel vagy a biologiaval menj tovabb valamilyen szakon, mert ezekkel jobban el tudsz helyezkedni. En nem mernok lettem. Azert mondom...
2011. jan. 21. 03:24
 3/4 anonim ***** válasza:
55%
Éppen most írta hogy a matek és fizika a gyengéje de legyen mérnök ... Nos a mérnökin nagyon kell vágnod a matekot és a fizikát ... [analitikus, biomérnöki, biológus , biofizikus]
2011. jan. 21. 10:20
 4/4 anonim ***** válasza:
84%
Egy jó pszichológus is elég vastag pénztárcával rendelkezik, szóval ez is megfontolandó a te esetedben. ;)
2011. jan. 21. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!