Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan beszéljem le erről a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan beszéljem le erről a barátom? Hosszú, de aki elolvassa és válaszol, annak köszönet.

Figyelt kérdés

Fejébe vette, hogy nemsokára megveri az exem. 10 hónapja vagyunk együtt, és nagyon féltékeny típus. A volt barátom, akivel nagyon rövid ideig voltam együtt, nem is szerettük egymást, próbált bekavarni kicsit, mivel itt lakik a környéken, ha összefutottunk egy rendezvényen, volt hogy feltűnően bámult és figyelt minket egy alkalommal.

Aztán a barátja által akarta a tudtomra hozni, hogy állítólag még szeret de figyelembe sem vettem, mert biztosra veszem, hogy csak tolakodásból kavarna be.

Aztán rá pár hónapra írt nekem, hogy miújság van. Én meg gondoltam válaszolok, ha látja, hogy béke van ő is lenyugszik, de ezt rögtön meg is mutattam a barátomnak, nem titokban volt. Ebből is nagy veszekedés lett, minek utána megtiltotta, hogy egy szót is hozzá szóljak, ha úgy adódik. Ez még oké. Viszont nemrég felhívott telefonon. Miután ezt megtudta a párom, még nagyobb feszkó lett, és ki kellett cseréljem a számom, amivel még nincs is bajom, viszont azt is megszabta,hogy kinek adhatom majd le a számom, és pár barátnőmnek sem(nem annyira jó barátnők) mert ők haverok az exemmel,és nehogy leadják neki. -.-

És fejébe vette, hogy 'el fogja intézni' az exem nemsokára. Amit nagyon nem szeretnék, mert tudom neki milyen haverjai vannak, és majd épp ő fog kikapni. És féltem, és majd a szülei szemébe sem tudok nézni. Hogyan beszéljem le róla? Ti mit mondanátok a helyemben? Eddig bármit mondtam, úgy vette, hogy nem is őt féltem, hanem a másikat -.-

Meg persze, ha elmegyek egy rendezvényre, vagy valahova a környéken, mindig húzza az orrát, furán beszél utána velem, hogy minek mentem, meg azt mondja, félt, és kivan a tudattól, hogy ha a másik még csak a közelemben is lehet.

Ebből persze nagyobb-kisebb viták vannak.

Szerintetek mit mondhatnék még neki? Várom a tanácsaitokat,és hogy mit tennétek.

2013. aug. 9. 14:20
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
amíg nem volt ez a kavarás, minden más volt, tökéletes. Nem voltak megtiltások, sem semmi.
2013. aug. 9. 14:46
 12/17 anonim ***** válasza:
Könyörögve kérlek, mint NŐ a NŐT, hogy minél hamarabb dobd ki, mint macskát sz.arni!
2013. aug. 9. 15:09
 13/17 anonim ***** válasza:
Nézd, én élve eltemetném magam ha így leszabályoznám a barátnőmet. Ha tényleg ez lenne a helyzet akkor max megkérném hogy ne beszélgessen vele, hátha ha megszakítjátok a kapcsolatot akkor abbahagyja, a telefonba meg egyszerűen beírni a számát úgy hogy "Ne vedd fel!"...és akkor tudod melyiket nem kell felvenni.
2013. aug. 9. 15:10
 14/17 A kérdező kommentje:

egyetlen egyszer válaszoltam neki, arról is rögtön tudott a barátom.

Utána többet egy szó sem volt, mégis...ha meg véletlenül megkapná az új számom, simán lehet tiltani, és nem tudna hívni, de nem jó neki...

2013. aug. 9. 15:51
 15/17 anonim ***** válasza:
Hát akkor erről a barátoddal kéne elbeszélgetni. Az nem normális hogy ennyire leszabályoz. Olyan lehet mint egy börtön.
2013. aug. 9. 15:53
 16/17 anonim válasza:
Baz*meg szeret,azért én is,ilyen vagyok fiu/15
2013. aug. 9. 18:15
 17/17 anonim ***** válasza:

"egyetlen egyszer válaszoltam neki, arról is rögtön tudott a barátom."

Ez már komolyan fizikailag fáj. Még előttünk is mentegetőzöl, te szerencsétlen! Nem veszed észre? Azt csinálsz, amit akarsz. Ha minden nap beszélnél vele a párod tudta nélkül, abba sem lenne joga beleszólni, ameddig nem csalod vele, és nem mondasz el neki olyan dolgokat magatokról vagy a párodról, ami nem rá tartozik. Szabad ember vagy, vedd már észre, és legyél már jobb ennél egy kicsit, tartsd többre magad!

2013. aug. 9. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!