Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért mond egy fiú a barátnőjé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mond egy fiú a barátnőjének ilyeneket?

Figyelt kérdés

"Csak azért vagyok veled, hogy szexeljünk."

"Te egy kis k*rva vagy, az én k*rvám"

"Örülj, hogy szóba állok egy ilyen csúnya lánnyal." És még sorolhatnám az ilyenfajta szépséges megnyilvánulásokat. Mégis, hogy lehet valaki ilyen?

2009. okt. 26. 19:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
A lelki terror tipikus esete.
2009. okt. 26. 19:36
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Azért mert egy köcsög.

Talán fél, hogy elhagyja és így akarja leépíteni az önbizalmát nehogy tetszen másnak.

Remélem nem neked mondják. Ha igen dobd ki a francba.

2009. okt. 26. 19:38
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Az az ember egy köcsög, aki felsőbbrendűnek érzi magát és szeret megalázni, terrorizálni nőket. Egy genetikai selejt, majd koppan egyszer!
2009. okt. 26. 19:38
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Így lehet a másikból rabszolgát csinálni. De ha látja a lány, hogy bármelyik idegen szebben beszél vele, otthagyja, mint a pinty.
2009. okt. 26. 19:40
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

én úgy kirúgnám mint macskát szarni :@

nem tűrném h így beszéljen velem vki ráadásul ha a pasim bszélne így velem egyből el küldeném a francba.

ha te vagy a bője akk sztem rúgd ki mert csak kihasznál úgy beszél veled mint a kutyájával(vagy lehet h még a kutyájával is szebben beszélne-.- )

ne tűrd h egy pasi ennyire megalázzon!!!

találsz majd mást aki megérdemel;)

2009. okt. 26. 19:41
 6/12 anonim ***** válasza:
84%
Mert hülye a csaj és hagyja.
2009. okt. 26. 19:51
 7/12 anonim ***** válasza:
53%

Azért kiváncsi lennék h ő mit mond erröl, ez így elég egyoldalú...

Am ha hagyod h ezt mondja és még meg is kérded h miért mondhatja ahelyett h otthagynád, akkor tök igaza van, tényleg a kurv@ja vagy. Ilyen felfogással meg ha még csúnya is vagy akkor tényleg örülj h szóba áll veled...

Vagy kapj az agyadhoz, és tedd meg amit egyébként magadtól is nagyon jól tudsz h meg kell tenned, vagy szenvedj. Ennyi.

16/F

2009. okt. 26. 19:55
 8/12 anonim ***** válasza:
87%
Ismerek egy ilyen párost. Sztem ez csak akkor fordulhat elő, ha a csaj hagyja, és tudat alatt élvezi is, már ha vele marad azután is, hogy ilyeneket mond neki.
2009. okt. 26. 19:57
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Hülye,köcsög,szemét 1 szóban:pasi
2009. okt. 26. 20:23
 10/12 anonim ***** válasza:
78%
mert a csaj egy kihasználható, hülye liba. azért!!!
2009. okt. 26. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!