Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mond egy fiú a barátnőjének ilyeneket?
"Csak azért vagyok veled, hogy szexeljünk."
"Te egy kis k*rva vagy, az én k*rvám"
"Örülj, hogy szóba állok egy ilyen csúnya lánnyal." És még sorolhatnám az ilyenfajta szépséges megnyilvánulásokat. Mégis, hogy lehet valaki ilyen?

Azért mert egy köcsög.
Talán fél, hogy elhagyja és így akarja leépíteni az önbizalmát nehogy tetszen másnak.
Remélem nem neked mondják. Ha igen dobd ki a francba.

én úgy kirúgnám mint macskát szarni :@
nem tűrném h így beszéljen velem vki ráadásul ha a pasim bszélne így velem egyből el küldeném a francba.
ha te vagy a bője akk sztem rúgd ki mert csak kihasznál úgy beszél veled mint a kutyájával(vagy lehet h még a kutyájával is szebben beszélne-.- )
ne tűrd h egy pasi ennyire megalázzon!!!
találsz majd mást aki megérdemel;)

Azért kiváncsi lennék h ő mit mond erröl, ez így elég egyoldalú...
Am ha hagyod h ezt mondja és még meg is kérded h miért mondhatja ahelyett h otthagynád, akkor tök igaza van, tényleg a kurv@ja vagy. Ilyen felfogással meg ha még csúnya is vagy akkor tényleg örülj h szóba áll veled...
Vagy kapj az agyadhoz, és tedd meg amit egyébként magadtól is nagyon jól tudsz h meg kell tenned, vagy szenvedj. Ennyi.
16/F

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!