Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom és az anyám lefeküdtek egymással. Mit tegyek?
A barátom és az anyám lefeküdtek egymással. Nem tudják hogy tudok róla, de láttam őket együtt a barátom kocsijában, már konkrétan pont aktus közben. Még nem mondtam el senkinek hogy láttam. Mit tegyek? Hogyan nézzek ezek után a szemükbe? Anyám 43 éves, férjes asszony. A barátom 20 éves én 18 vagyok. Hogy voltak erre képesek?
Ráadásul azt hittem az elején hogy végre tetszik anyámnak egy srác. Eddig senkit nem szeretett annyira mint őt. De most már tudom miért.
Mit tegyek? Segítsetek.
Lehet igaz is, szánok egy percet a válaszra:
Szerintem először próbáld meg ne a szemükbe mondani a dolgot! A barátod valami más indokkal dobd ki, ne sajnáld.
Hogy a családot tönkre tedd-e ezt még gondold át... van-e testvéred, volt-e vagy van-e más gyanús eset, megcsalás is esetleg más férfiakkal...
ÉS a lényeg, hogy bár undorító amit tett, mégis csak az édesanyád, nem egy perverz gyilkos aki véresre erőszakolt valakit és ütötte közben a gyenge testét...
Szerintem meg ez eléggé nagy bűn ahhoz, hogy ne tekintsen rá tovább anyaként. Édesapád minden bizonnyal neked fog hinni, ugyan miért találna ki ilyet a lánya? El kell takarítani a családból.
Remélem tényleg nem kamu kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!