Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után feküdjek le vele? Mit tennének a helyemben?
Folosleges aggodnod:)!Abbol amit leirtal az jon le hogy megvan a szerelem, nem is egy hirtelen jott kapcsolatrol van szo ugyhogy en azt mondom nincs mitol felned.
A 17 az amugy is egy idealis kor a szuzesseg elvesztesehez. Gondoskodjatok arrol hogy senki ne zavarjon, nyugodtan kettesbe tudjatok lenni es egy kis batoritaskent igyatok meg egy egy poharka pezsgot vagy vorosbort.Csak azert hogy jobban ellazulj es ne gorcsolj azon milyen lesz...Egyebkent mindig legyen a az eszedbe hogy a szex annal jobb lesz minnel tobbszor csinaljatok, minnel osszeszokottabb egy par, tehat nem biztso hogy az elso valami iszonyat jo lesz de mindenkeppen egy meghitt pillanat. A fajdalom miatt ne aggodj, nekem pl nagyon picit fajt de ez nem igazi fajdalom....Bizz a baratodban es ha keszen allsz nyugodtan bizd ra magad es az erzeseidre.
21L
Nem kell félni, ha úgy érzed hogy szeret akkor mehet aminek mennie kell :) 17 évesen már bőven.. :)
És ne várj sokat az elsőtől, de ne félj tőle. Legfeljebb kellemes meglepetés érhet :)
A második 10szer jobb lesz ez biztos ;)
Neked kell tudnod, mikor érkezett el a megfelelő alkalom.
Én is szerelmes voltam, a petting isteni volt, szűz is voltam és 4 hónap után megtörtént...És mi lett? Utána 1 hónappal lapátra tett...amikor már neki adtam a legnagyobb kincsem.
Ha neked érték a szüzességed és úgy érzed a legmegfelelőbb embernek szeretnéd adni, akkor szerintem várj még, adjatok időt magatoknak, a kapcsolatnak, hogy minél jobban megismerjétek egymást. Legalábbis ha én visszacsinálhatnám, akkor várnék még vele, bármennyire is 23 voltam már akkor.
Csak félelemből ne feküdj le vele, mert annak semmi értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!