Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg kiábrándulna belőlem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg kiábrándulna belőlem egy új frizura miatt?

Figyelt kérdés

Kiskorom óta hosszú hajam volt (most kb hátközépig érő), de igazából sosem szerettem, csak nem mertem változtatni. Nincs szép hajam - nem egyenes, nem hullámos, ha kibontom, percek alatt összekuszálódik. Ezért sokszor egyszerű lófarokba kötve hordom, de az sem áll jól. Többen mondták már (fodrászom, barátnők), hogy jól állna nekem egy rövidebb fazonú frizura, próbáljam meg. Egyre inkább szeretném én is. Nem teljesen rövid, tüsire gondoltam, hanem ilyesmi fazonra: [link]

A barátommal 2 éve vagyok együtt. Mondtam neki, hogy le szeretném vágatni a hajamat, de ő nagyon ellenkezett, szerinte egy lány akkor szép, ha hosszú a haja. Igazából ő az egyetlen, aki nem támogatja az ötletemet, de ő nagyon nem. Tegnap pedig kimondta ezt a mondatot: "Lehet, hogy úgy már nem is tetszenél."

Ezzel nagyon megbántott engem, ugyanakkor meg is döbbentett - létezik, hogy 2 éve együtt vagyunk, elvileg szeret, és egy hajvágás miatt már nem is tetszenék neki? Egyébként is, mennyire szólhat bele a párunk abba, hogy hogyan szeretnénk kinézni? A véleményét persze megmondhatja, sőt örülök is, ha megmondja, de ez a stílus nekem nagyon nem tetszett... Vélemények?

(Nem vagyunk már tinik, én 22/L, ő 23/F)

2013. aug. 9. 01:06
 1/5 anonim ***** válasza:

Valakinek nagyon fontos a haj! Valószínűleg neki úgy tetszik a hajad, ahogy van, és sajnálná, ha többet nem látná a hosszú fürtjeidet!

Miért nem köttök egy kis kompromisszumot? :) Például nem vágatnád le ilyen rövidre, hanem mondjuk vállig érő lenne! :) Bár, ez alapvetően a te dolgod, a te hajad, ilyenért nem fog elhagyni, ha meg még is, akkor sajnálni sem kell! Viszont, ilyen hosszú haj után szerintem is nagyon drasztikus lenne ez a rövid, lehet, hogy meg is bánnád, vagy kényelmetlenül éreznéd így magad!

2013. aug. 9. 01:16
 2/5 anonim ***** válasza:
48%

Igen, van ilyen, velem is volt hasonló, igaz, nem a barátnőm volt az (nagy különbség, de a Tiéd extrémebb eset ezek szerint). Hát ha nem tetszik, kellemetlen viselni, akkor én is azt mondom, hogy vágasd le, főleg, ha jól is állna a rövid.

A barátod tényleg bunkómód kezelte a helyzetet, egyáltalán nem megértően. Ha úgy vesszük, nincs beleszólása. Viszont ha nagyon nem tetszene neki, biztos rosszul esne, ha idővel máshogy kezelne, nem olyannak látna, mint azelőtt. Rosszul is elsülhet a dolog. A legjobb az, ha összeültök szépen, elmondod neki, hogy neked mennyire eleged van a hosszú hajadból, persze minél meggyőzőbben. :) Ha szerencséd van és meg tud érteni, elfogadja a döntésed. Sok sikert! 19/f

2013. aug. 9. 01:17
 3/5 anonim ***** válasza:
57%
Hát én se szeretem a rövid hajat,hasonlóan reagálnék én is,csak hosszú hajjal tetszik egy csaj,sajnos ha rövid a haja onnantól már nem vonzódok hozzá,és ez egyet jelent a szakítással.
2013. aug. 9. 01:40
 4/5 anonim ***** válasza:
Ki. Volt egy barátnőm aki egyáltalán nem tetszett miután átfestette a haját más színűre. Elég ciki helyzet volt, mondjuk azért idővel hozzá lehet szokni de nehezen vette be a gyomrom
2013. aug. 9. 01:43
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem ezt egyén válogatja, kinek mi tetszik. Én például jobban szeretem a vállig érő, de akár annál is valamivel rövidebb hajat, és soha nem szerettem ha egy nőnek össze van fogva hátul a haja. hiába gyönyörű a női nyak, a hátrafogott haj fantáziátlan, ráadásul nem is áll minden lánynak jól.

Ízlés kérdése amúgy.

Amit idéztél kérdező, amit barátod mondott, hogy "Lehet, hogy úgy már nem is tetszenél.", ilyet mondani azért tényleg tapintatlan ebben a formában. Elég korrekten és értelmesen írtál végig, és neked kell jobban ismerned őt - ha azt mondod, maga a hangnem és a stílusa bántó volt, akkor ezt nyugodtan mondd meg neki.

Vannak érzéketlen férfiak akik annyira figyelmesek mint egy smirgli, de ettől még szeretni szerethet. Ha viszont elhagy egy hajvágásért, akkor ritka egy sekélyes pöcš. Akit szeretsz, akihez érzelmi kötelék fűz, azt ilyenért nem hagyod el.

Szóval beszéld ezt meg vele, az a legbiztosabb.

2013. aug. 9. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!