Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek baj, hogyha maximum csak félévente mondom ki a
kedvesemnek, hogy szeretlek, és ő is viszont?
szerintem ugyanolyan szükséges szavakban mint tettekben.
le lehet pontozni de nekem ugyanolyan fontos hogy kimondja hogy szeret és hogy éreztesse is.
2009. okt. 26. 17:56
Mi változhatott? Az elöző barátod gyakran mondta neked,hogy szeret? Vagy gyakran kérdezgette tőled,ohgy mit érzel? Ezt azért kérdezem,mert velem is volt ilyen.Az egyik kapcsolatomban a párom állandóan elhalmozott bókokkal és gyakran mondta is,hogy szeret és imád és ez engem is arra késztetett,hogy mondjam ki,amit érzek.A másik párom nem ilyen,teljesen más típus.Ő inkább tettekben mutatja meg,hogy szeret engem.Ritkán fejezi ki az érzéseit verbálisan és ez bennem sem váltja ki,hogy állandóan azzal jöjjek,hogy mennyire imádom.Pedig így van és tudom,hogy nála is. Szerintem nálad is hasonló lehet a helyzet,persze csak gondolom,nem ismerem a pontos szitut :)
2009. okt. 26. 17:57
3/10 A kérdező kommentje:
Pardon, rosszul írtam, nem sose, csak nagyon ritkán mondom neki. Lehet jobb lenne néha többször mondani? Ez egyfajta megerősítés?
4/10 A kérdező kommentje:
Hát igen,igen úgy néz ki, hogy egy cipő:) Tudod az előző barátom addig addig mondogatta hogy szeret, amíg meg nem csalt egy másik lánnyal... Azóta valahogy nincs ingerem kimondani. Valahogy olyan töltelékszónak érzem ezeket a szavakat, mint a bmeg vagy az izé...
17:57-es vagyok: Nagyon is egy cipő,mint látom!! Az a pasim,aki nekem is gyakrabban mondta,hogy szeret,engem is megcsalt.Nagyon durva volt,hisz elhittem minden szavát.A mostani párom nem mondja csak nagyon nagyon ritkán,de akkor úgy érzem tényleg komolyan gondolja. Még a gyomrom is összeugrik ilyenkor,mert az ő szájából ezt hallani a mai napig nagyon izgalmas,egyáltalán nem elcsépelt a hétköznap része.Tettekkel persze mutatja minden nap,hogy szeret. Az elöző kapcsolatomból tanulva nehezen is hinném el,ha állandóan mondaná.
2009. okt. 26. 18:09
ha mindig teljesen őszinte akkor nincs gond. és miért ne lenne az, ha csak félévente egyszer szólalsz meg akkor csak nem mondasz hülyeséget:)
2009. okt. 26. 18:10
A komondott szónak teremtő ereje van! A szeretlek szónak legfőképpen. Ezzel a szóval soha nem szabad spórolni!
2009. okt. 26. 18:13
8/10 A kérdező kommentje:
17:57 :) De szerinted mi készteti ezeket a pasikat arra, hogy ilyet mondjanak, ha nem is úgy gondolják? És mellesleg nekem is, nem várom hogy kimondja a mostani barátom, ám ha kimondja, nagyon jól esik, ezáltal megnöveli a szónak az értékét.Szerintem. Örülök hogy megosztod velem a véleményed,kíváncsi lennék mióta vagytok együtt a barátoddal!!
A szeretlek szóval nem szabad spórolni?? Szerintem meg pont hogy nem szabad DOBÁLÓZNI. Ez a szó nem valami hétköznapi dolog, hanem egy különleges érzés két ember között. Mi is ritkán mondjuk ki a párommal, mégis boldogabb vagyok vele, mint életemben eddig bárkivel.
Volt már olyan barátom, aki éjjel-nappal mondogatta, és konkrétan idegesített. A mostani páromnak nem kell mondogatnia, mert csak a szemébe kell nézni...
Szerintem jól teszitek, hogyha nem hagyjátok, hogy ez a bizonyos szó amolyan elcsépelt közhellyé váljon.
2009. okt. 26. 19:12
Szia!
Mi a párommal több, mint egy éve vagyunk együtt. Csak hétvégente tudunk találkozni, de akkor napi 3-4-szer mondjuk egymásnak, hogy szeretlek, hétközben (amikor nem vagyunk együtt) pedig minden este, lefekvés előtt. És még eddig nem untam meg, sőt! Még többször is eltudnám viselni. Emellett kimutatja, folyton öleljük, csókoljuk egymást!
2009. okt. 26. 19:15
Kapcsolódó kérdések: