Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek ezek mennyire számítanak?
Figyelt kérdés
Öszintén:
Külső? Belső? Pénz?
Mindegyiket százalékban adjátok meg
2009. okt. 26. 17:00
31/43 A kérdező kommentje:
j ohát sok példa van erre. Van egy milliomos haverom, nem egy szépség de bárkit megkurhat kb. Ezek a mai ringyok már csak ilyenek
2009. okt. 26. 18:26
34/43 anonim 

válasza:

MINDEN NŐNEK elsődleges az anyagi biztonság. Vannak akik még maguknak sem ismerik be, de egy b"szott csúnya és gazdag fiú sokkal több, és jobb lányt kaphat meg, mint egy csóró, de aranyos, helyes pasi. Ez S.T.A.T.I.S.Z.T.I.K.A. és szerintem értelemszerű is.
35/43 anonim 

válasza:

Előző vagyok.
Amelyik lány 40% alattinak irja a pénzt, kamuzik.
23/F
36/43 anonim 

válasza:

Még mindig ezzel a szarsággal foglalkoztok? Mindenki szarik a pénzre, de mikor fizetni kell valahol, hát sírnak , mert nincs mivel! Komolyan mondom,betojok rajtatok!
37/43 anonim 

válasza:

Nem értem mért kell így reagálni,és mért nem lehet elhinni hogy a pénz nem fontos.Akit szeretek az éppenséggel adosággal van tele,és amikor először megláttam hát a szépfiútól nagyon messze állt,de megismertem és tudom hogy milyen.Szeretem és nemérdekkel hogy nincs pénze.
38/43 anonim 

válasza:

Ne kamuzz, nem kell szerénykedni!
39/43 anonim 

válasza:

nem biztos, hogy szerénykedett aki írt.. én írtam, legutoljára, h 0% a pénz, hogy miért? mert nekem fiú nélkül is meg van az anyagi biztonságom, gyk, nem érdekel mire mennyit költ a barátom, illetve, hogy mennyire drága dolgokat vesz nekem. az, hogy a kisebbségi komplexusos ronda, bunkó alpári, esetleg esetlen nyomi fiúk bemesélik maguknak, hogy azért nincs barátnőjük mert nincs elég pénzük, azok meg sajnáltassák magukat tovább és nyugtassák magukat statisztikákkal.
40/43 anonim 

válasza:

mindegyikben van igazság !!!!!!!
a pénzen ne filózzatok már..
a pénz is fontos dolog ha családban vagy addig meg segítenek sokat meg blablabla a pénz akkor jó ha van mellette szeretet
ha van szeretet de pénz nincs akkor már bajok kezdenek el jönni a kapcsolatodba ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!