Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Azért mert egy diplomám lett,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért mert egy diplomám lett, sikeresebb leszek a nők terén? Sok nőnek csak a papír számít egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés
2013. aug. 8. 17:26
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Azzal nem leszel népszerű. Nincs saját praxis. :D
2013. aug. 8. 17:35
 12/25 anonim ***** válasza:

vááoo Grat!!!

Nekem bejönnél, imádom az okos pasikat !!! N

13/25 anonim ***** válasza:
100%
Orvosként hogy tudsz ilyen primitívet kérdezni?
 14/25 anonim ***** válasza:
80%
Aztaqrva, ilyenek is fognak vizsgálni és "gyógyítani" (?) minket?! -.-
2013. aug. 8. 17:36
 15/25 anonim ***** válasza:
Nem gyógyítanak az "ilyenek". Nem az a szakterülete.
2013. aug. 8. 17:37
 16/25 anonim ***** válasza:

Hát ha műszaki diplomád vagy orvosid van, és jól keresel vele, akkor én mindenképpen megismerkednék veled.

L24

2013. aug. 8. 17:40
 17/25 anonim ***** válasza:

látod sok fiatal nő válasza pozitív volt e tekintetben szal vonzóbb leszel, de azt ne várd hogy ha elmondod hogy diplomád van akkor rögtön a farkadat akarják xd

F19 (én is egyetemista vok am)

2013. aug. 8. 17:43
 18/25 anonim ***** válasza:

Magyarországon szrt sem ér a diploma. Te is ha orvos leszel nem fogsz sokkal többet keresni, mint egy szakmunkás.

Nekem is építészmérnök diplomám lesz és ha 160k körüli fizetést fogok kapni miután végeztem, már boldog ember leszek. Közben ha elmentem volna ácsnak, lehet a dupláját is hazavinném olykor.

2013. aug. 8. 17:54
 19/25 anonim ***** válasza:

Számít de nem kell felvágni vele. Eddig nem volt sikered nagyon a csajoknál és ebbe bízol, hogy lesz? Mert ha igen akkor szerintem ne számíts sok jóra.

Akik tényleg okos emberek általában nem felvágnak vele, hanem inkább szerények.

2013. aug. 8. 17:57
 20/25 Shai-Hulud ***** válasza:

Sokaknak számít a diploma, tehát igen.

Pedig az ilyeneknek nem kellene szaporodniuk...

2013. aug. 8. 17:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!