Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek kinek van igaza?

Figyelt kérdés

23 éves férfi vagyok, a külsőm átlag alatti, viszont sok barátom van, sokat bulizok, de egyetemen, a szakon benne vagyok a legjobbak között.

Összejöttem egy nagyon szép lánnyal, akivel minden tökéletesen működik, imádjuk egymást.

Pár napja elromlott a telefonja, ezért odaadtam neki a régi telefonomat, amit nagyjából egy éve nem használtam. Nézegette a telefont és belenézett a képek mappába is, ahol volt barátnőmről talált képeket. A lánnyal 3 évig voltunk együtt, és tudni kell róla, hogy nem valami szép, felesleg is van rajta, viszont nagyon okos, kedves és önzetlen mindenkivel. Amikor barátnőm meglátta ezeket a képeket, kérdezte, hogy ki ő, és amikor mondtam hogy exem, felröhögött és azt mondta, hogy nem tudja hogy birtam hozzá érni ehhez a lányhoz egyáltalán, mert undorítóan néz ki, hányinger stb. és cinikusan megjegyezte, hogy legalább nem kell amiatt aggódnia, hogy visszamegyek hozzá.

Nagyon mérges lettem rá, és összevesztünk. Mondtam neki, hogy ez a lány nagyon nem érdemli meg, hogy így beszéljenek róla, mert értékes ember. Ő erre azt válaszolta, hogy csak a tényeket mondta el, nem fogja azt hazudni, hogy szép. És arról nem mondott semmit, hogy milyen ember. Veszekedtünk tovább, és már olyanokkal vádolt, hogy biztos azért védem ennyire az exem, mert még nem vagyok túl rajta.

Teljesen túlléptem már a lányon, de jó emlékeket őrzök róla, és igenis megvédem, ha ilyenekkel támadják.

A másik, hogy ha ennyire leszólja a külsejét, ha "nem érti hogyan tudtam egyáltalán hozzáérni", akkor ő hogyan tud hozzám érni? Hisz ő gyönyörű lány, okos is, oda van érte mindenki, de ő mégis velem van, szóval ha magából indul ki, tudja hogy mennyire kompenzálható a nem túl előnyös külső egyéb pozitívumokkal.

Szerintetek tényleg csak a "tényeket vázolta fel", én reagáltam túl és nem kellett volna ennyire védeni a volt barátnőt, vagy jó volt úgy ahogy csináltam?

2013. aug. 8. 15:11
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Kicsit off, de hasonló fiúnak tűnsz, mint én. Megkérdezhetem, hogy hol ismerted meg a barátnődet?
2013. aug. 8. 15:18
 2/14 Hanariko ***** válasza:

Szép dolog az, ha jó emlékeket őrzöl, de talán kicsit tényleg nagyon védted. EZ félreérthető lehet, pláne ha a lány hajlamos a féltékenykedésre.

Persze őt is meg lehet érteni, hiszen nem ismeri mennyire értékes, csak látott és képet és furcsállta. Szerintem beszéljétek meg újra, ha lehiggadtatok. Vagyis rendezzétek annyival hogy nem beszéltek róla többet. (már ha meg tudjátok oldani hogy nem hánytorgatjátok föl újra)

2013. aug. 8. 15:19
 3/14 anonim ***** válasza:
Az első mondatnak mi értelme volt?
2013. aug. 8. 15:22
 4/14 anonim ***** válasza:

Először az jutott eszembe, hogy mielőtt kölcsönadtad a telefont, át kellett volna nézned és törölni az olyan dolgokat, amiket esetleg nem kellett volna látnia.

Viszont részéről iszonyú tapintatlan húzás volt, hogy így vélekedett az exedről. Ha három évig együtt voltatok, nyilván szeretted őt és ezt a jelenlegi párodnak is el kell fogadnia, akár tetszik neki, akár nem. És ahogy olvastam a soraidat, kicsit úgy tűnik, hogy eléggé beképzelt.

Az én párom előző nagy szerelme sem egy gyönyörű lány, mégis tiszteletben tartom, hogy szerette, sőt, soha egyetlen rossz szót nem szóltam rá, ha szóba jött köztünk.

Én azt gondolom, a barátnőd elvetette a sulykot és joggal haragszol rá.

32/N

2013. aug. 8. 15:27
 5/14 anonim ***** válasza:
Szerintem is neked van igazad.
2013. aug. 8. 15:31
 6/14 A kérdező kommentje:

Buliban ismerkedtünk meg, pár héttel később lett a barátnőm.

Gondoltam, jó ha a válaszolok nagyjából el tudják képzelni milyen vagyok.

2013. aug. 8. 15:34
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

hát, én eleve nem vagyok ilyen ítélkezős liba, szóval bele sem tudom nagyon képzelni magam ebbe a szituba.. főleg, hogy az én barátom volt barátnője nagyon szép. :D

mindenesetre, jogos a fennakadásod, de inkább csak önmagában a viselkedése miatt. ezek szerint, ha a esetleg a húgod lett volna azokban a mappákban, akkor sem "hazudta" volna azt, hogy szép, hanem így szénné alázza? szóval eleve megkérdőjelezhető ezek után, hogy milyen ember..

abban viszont hibáztál, hogy nem nézted át a telefont, lehet csak egy alapvető féltékenységet váltott ki belőle és ezért reagált így. a nők esküszöm féltékenyebbek a "ronda" lányokra.

2013. aug. 8. 15:41
 8/14 A kérdező kommentje:

2#

Őt is ugyanúgy megvédeném, ha valaki ilyen stílusban kritizálná, és ezt neki is mondtam. Nem beképzelt a leányzó, de azért tisztában van az értékeivel. :D

2013. aug. 8. 15:42
 9/14 anonim ***** válasza:

Köszi, nekem is el kéne járnom többet... És gratulálok! :)

#1 voltam.

2013. aug. 8. 15:52
 10/14 A kérdező kommentje:

Ha sétálunk az utcán, meg szokta jegyezni, ha lát egy szép alakú, arcú lányt, hogy milyen szép, de hajlamos leszólni a csúnyábbakat, bár finomabb stílusban.

Ebből úgy tűnhet hogy elég fontos neki a külső, de mégis velem van, aminek meg biztos nem a külsőm az oka. :D

Próbálom úgy felfogni, hogy ebben nagy szerepet játszott a féltékenység is, ő meg különben is hajlamos hirtelen ember lenni.

Azoknak akik azt írták, hogy át kellett volna nézni a telefonomat, nem gondoltam volna, hogy féltékeny lesz bármire is, mert volt már rá példa, hogy a szobámban talált egy régebbi ajándékot tőle és akkor semmi gondja nem volt, ha szóba jött egy sztorinál, akkor sem problémázott. Pedig ő sosem tartja magában ha valami nem tetszik neki és nem rejti véka alá a véleményét. :)

2013. aug. 8. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!