Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk kinek van igaza?

Figyelt kérdés
Barátommal nagyon összevesztem a múlthéten, mert a haverjaival ment hétvégén nyaralni. Egy napot sem taliztunk egész héten dolgozott, aztán meg nyaralt. Én könyörögtem neki de szó szerint h jöjjön el hozzám mert van egy kis bajom. Nem jött el. Tény, h soha sehova nem járkált el mióta együtt vagyunk és azt mondta ide nagyon el akar menni. Alig hívott egész nyaralás alatt. De mikor hazaért átjött hozzám(elég messze lakunk egymástól). Kérdeztem h miért csinálta ezt azt mondta azért mert megőrjítettem a hisztijeimmel. Nagyon sokat csesztettem ez miatt, h ne menjen már mert félek h megcsal. Azt mondta erre h akkor semmi értelme nem lenne h együtt legyünk akkor a másik csajjal lenne. Most nekem is lenne más programom, (persze szivem szerint vele lennék) de örülnék annak ha átérezné h milyen az amikor a másiknak szüksége van rád és sz*rik rá
2013. júl. 17. 14:45
 1/8 anonim ***** válasza:
Neki van igaza. Nem bízol meg benne pedig saját elmondásod szerint, nem nagyon jár sehova. Egyszer szeretne kikapcsolódni haverokkal és akkor is hisztizel h ne menjen. Azzal h te most elmész lehet h semmit nem mutatsz meg, mert ha ő megbízik benned és nem zavarja ha nélküle érzed jól magad akkor nem hisztizik. És nem azért nem hisztizik mert nem érdekled, hanem azért mert bízik benned és szeret. Ezzel am bármilyen pasit az őrületbe kergetnél.
2013. júl. 17. 14:50
 2/8 anonim ***** válasza:
A pasidnak igaza van. Egy kapcsolat alapja a bizalom, ha ez nincs meg akkor semmi értelme folytatni. Természetes, hogy néha neki is kell a kikapcsolódás, és ha rátelepszel akkor ez lesz belőle. Ha féltékenykedsz akkor meg pláne...Ha én lennék a barátod már otthagytalak volna. Sajnos rengeteg kapcsolatban ez a probléma...
2013. júl. 17. 14:52
 3/8 anonim ***** válasza:
a kapcsolatban a bizalom a legfontosabb, ha az nincs vége, Te nem bízol benne, a hisztiddel tönkre teszed az egészet, sőt rá is fog unni az egészre N
2013. júl. 17. 14:54
 4/8 anonim ***** válasza:

Ha megoldható lett volna egy rövid találkozó a nyaralás előtt, akkor az beleférhetett volna a részéről, de még akkor is 100x inkább neki van igaza.

De alapvetően nagyobb bajok vannak itt, ha ennyire nem bízol meg benne, és ezt az orrára is kötöd...

2013. júl. 17. 14:56
 5/8 anonim ***** válasza:
A zsák és a foltja. Te bizalmatlankodsz, hisztériázol és ki akarod sajátítani, ő meg ezt "férfiasan" úgy oldja meg, hogy elhúz a vérbe és szarik rád. Szerintem zseniálisak vagytok így együtt, sok boldogságot...
2013. júl. 17. 15:12
 6/8 anonim ***** válasza:

Még előtte találkozhattatok volna esetleg, attól hogy ő dolgozik, elmehettél volna hozzá te egy kicsit, ha annyira hiányzott meg beszélni szerettél volna vele (vagy ő is hozzád, bár nem tudom mennyi ideje van a munka mellett, ha valami hosszú műszakokat nyom, akkor inkább a te dolgod lenne menni hozzá).

A nyaralás miatt viszont semmi jogod nincs hisztizni. Amúgyis te mondtad, hogy nem is jár el sehova, nehogy már egy szabad hétvégéje se lehessen a haverjaival.

Ha pedig megbízhatatlan, flörtölés alak, akkor a mindennapokban is az, nem csak egy nyaraláson.

Meg kell bízni egymásban és kész, egészen addig kár bizalmatlankodni, amíg valaki nem ad rá okot, mert ezzel csak mindkettőtök életét megnehezíted.

A helyedben bocsánatot kérnék tőle, hogy túlreagáltad.

21L

2013. júl. 17. 15:28
 7/8 Ywerd ***** válasza:

Egy nő három ok miatt lehet féltékeny:

1. oka van rá(a manus megcsalta már)

2. önértékelési problémája van,nem hiszi hogy elég lehet a másiknak

3. ő akar félre lépni,és ezt vetíti ki a másikra

Jó lenne ha elhinnétek végre hogy ezzel bukjátok el a legjobban a párotokat,egy idő után csak azért is félremegy,hogy na akkor most legalább van mi miatt csesztetnie,legyen igaza...

2013. júl. 17. 15:28
 8/8 anonim ***** válasza:
Szegény srác. MENEKÜLJ!!!
2013. júl. 17. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!