Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exem barát akar maradni. Mit tegyek most?
2hete lett vége egy 4éves kapcsolatomnak. Sok vita volt és a lány otthagyott és összejött egy másik csávóval.. A kapcsolatunk vége fele már nem volt igazán jó egyiküknek sem. Az új barátjával nagyon jól elvannak mondták ismerősök h nagyon boldog. Viszont engem nem akar elvesziteni szeretné ha barátok maradnánk.. Nemtom menne-e nekem én még szeretem kicsit. Szokott hivni is telon néha de nem veszem fel. Megis sértődött irt egy üzit, hogy még beszélni sem vagyok képes..:S Most pár napra rá emailt irt és érdeklődött rólam a családról és h majd 7végén kimegyek-e dumálni egyet vele és bnőivel..
A kérdés nemtom h visszaírjak-e a levelére v hagyjam és felejtsem el végleg? Ha nem irok tuti bunkónak tart és akk nincs esély később netán vmikor h ujra összejöjjünk.. ha kimegyek, sztem nekem kicsit rossz lesz..
Tudsz rá barátként tekinteni?
Ő tud rád barátként nézni? És nem csak egy utolsó reménysugarat lát benne?
Ha bartáként tudtok egymásra tekinteni, akkor szerintem semmi akadálya.
De én úgy látom, neked ez most nem menne. És valóban nem túl bölcs dolog elrejtőzni, inkább mondd ki neki nyíltan: még nem tisztultak le benned az érzelmek, és egy pár hétig hanyagoljátok egymást. Mert neked nem menne a barátkozósdi.
Majd ha már nem azon agyalsz, hogy vajon még összejöhettek-e, akkor igen, lehettek barátok.
Szerintem ő a bunkó, hogy nem veszi észre, hogy neked rosszul esne vele társalogni. A második válaszoló kb. jót mondott.
Beszélgessen, és barátkozzon az új csávóval, ne a te szíved fájdítsa!
Írd meg neki, hogy ahhoz, hogy le tudd zárni magadban a szakítást, szükséged van egy időszakra nélküle. Ez eltarhat egy két hónapig, és szeretnéd ha addig szándékosan nem keresnétek a kapcsolatot, de ha utána még mindíg szeretne a barátod lenni, akkor majd találkoztok.
Gondolom tényleg igy van. A szakításhoz hozzátartozik az érzelmi elkülönülés, lezárás, és az nagyon nehezen megy, ha találkoztok, és emlékeztetitek egymást és magatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!