Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lefeküdtem a bátyám barátnőjév...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdtem a bátyám barátnőjével. Mit csináljak? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Szóval van egy tesóm aki két évvel idősebb a csaja annyi idős mint én házibuli volt nálunk és a tesóm csaja nagyon szép. Felhívtam a szobába és leitattam de én nem ittam.

És hát megtörtént...de mikor már öltöztünk AZ APÁM benyitott és látta hogy lefeküdtünk és tudja hogy a bátyám csaja meg a csaj apja a kollégája. Ez az egész tegnapelőtt volt és apa azóta folyton 'beszélni akar velem' és nem tudom hogy elmondja e a bátyámnak aki meg tuti megölne ://

Most mit csináljak? Légyszi segítsetek

15/f

2013. aug. 8. 02:08
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Csak az a baj hogy azóta nem beszéltem a csajjal meg lehet hogy nemis emlékszik mert holt részeg volt :s
2013. aug. 8. 11:09
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
szánalmas vagy fel kéne jelenteni hátha lehet bizonyítani hogy a csaj nem volt magánál és akkor ülhetnél nemi erőszak miatt
2013. aug. 8. 12:42
 13/16 anonim ***** válasza:

Leitattad. Szándékosan! Ez nem egy sima 'megtörtént' eset! Ez egy aljas szemét húzás!

A bátyád helyében a $zart is kiverném belőled, a csaj pedig simán feljelenthet nemi erőszakért!

Tudtad hogy már bűntethető is vagy?!

Mellesleg egy $zar alak is!

Ennek nincs jó megoldása! Semmi se lesz már olyan mint rég!

Szerintem kussolj erről, hátha a csaj nem emlékszik. Így legalább a tudatlanság homálya megóvja a bátyádat egy hatalmas csalódástól! A te lelkiismereteddel meg neked kell megbirkóznod! Szenvedj és gyötrődj csak magadban!!! Megérdemled!

30F

2013. aug. 8. 15:52
 14/16 anonim ***** válasza:
Az utólsó válaszolóval teljesen egyetértek!!!
2013. aug. 8. 16:24
 15/16 anonim ***** válasza:
azért lehet hogy genny volt és kihasználta a csajt de azért a csaj is ugyanugy bűnős mivel az hogy valaki részeg volt az nem mentség mindketten hibáztatok ugyhogy ne csak te vidd el a balhét
2014. jan. 15. 20:18
 16/16 anonim ***** válasza:

Tehát szándékosan leitattad a csajt és tudatosan készülve rá meg is dugtad.

Egyrészt ez nemi erőszaknak számít, mert a lány beszámíthatatlan állapotban volt az aktus alatt, te meg ezért már büntethető vagy. Szóval gratulálok, egy szexuális bűnöző vagy.

Másrészt, volt egy bátyád. Kb. soha az életben nem fog benned megbízni, és ha haragtartó fajta akkor ügyesen szét*@sztad a saját családodat, mert nem hinném, hogy az elkövetkezendő karácsonyok, vagy bármilyen más családi esemény olyan qurva boldog tudna lenni. Ügyes vagy!

2014. jan. 20. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!