Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van akinek 60 körüli a párja? Nálatok jól működik a szex?

Dehogyis cserélném le csak időnként mint írtam. Én sem akarok elválni. Ezért? hát szerintem szexuálisan ilyenkor vagyunk a csúcson én legalábbis, most mondjak le erről? mert tőle nem kapok semmit??
Évek óta ez a gond. Párom úgy áll hozzá, hogy ha dolgoznék akkor nem járna szexen az eszem...
Mármint hová menjél el?
Azt mondta hagyjam el ha nekem ez nem jó,úgy beszél mintha mindig ezen járna az eszem pedig nem
Ja az úgy más:)Nála van valami betegség esetleg ami közrejátszik?Páromnál több gond is van lehet attól is van ez nem tudni

Nem kell elhagyni, vannak nyitott kapcsolatok is. Bevesztek egy fiatalabb szexpartnert hátha neki is visszajön a kedve :)
Én biztos senki kedvéért nem mondanék le a szexről, vagy a háta mögött vagy a tudtával de keresnék partnert hozzá. Főleg ha nem is akar tenni azért, hogy jobb legyen.

17 Ez most komoly? Tényleg idáig kéne süllyedni? Agyam eldobom.
Ezért hátrány a jóval idősebb pár, mert már rég nincs azon a szinten, mint te. Gyógyszerekkel meg fölösleges mérgezni, attól nem lesz fiatal. Ezért nem kéne sosem idősebb pasi, akkor sem, ha életem végéig teletömné a zsebem pénzzel.

már bocs, de ez a sztori szerintem is vicces! erről az Andy Vajna jut eszembe meg a fiatal nője. el tudom képzelni, hogy az a vén kopasz sörhasú fószer szöszmötöl a csajjal... a csaj pedig fiatal srácokkal ba*szatja magát...
de hát a szerelem mindent legyőz nem? legalább nyaralásokat, lakást, autót kaptál ugye?
amúgy meg van akiknek összejön ennyi idősen van akinek nem. de 60 éves ember már nem 30 éves, hogy állandóan tettrekész. ha 6-7 éve nem állt fel, akkor inkább mondj egy imát...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!