Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg működik a békítő szex?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg működik a békítő szex?

Figyelt kérdés
A párommal mostanában elég sokat veszekszünk apróságokon. Olvasgattam itt és láttam, hogy sokan javasolják, hogy ha érezzük hogy vita lesz, akkor a szex segíthet, hogy ne viaskodás legyen a dologból. Még nem próbáltam, de nem tudom menne-e, mert én haraggal nem tudok ellazulni. Nektek be szokott válni?

2013. jan. 24. 23:51
 1/9 anonim ***** válasza:
22%
"ezért nem szeretek az apámmal veszekedni"
2013. jan. 24. 23:51
 2/9 anonim ***** válasza:

nekem sem jön be.

ha haragszom,akkor haragszom.

nem lehet kiengesztelni egy kis pinával.

2013. jan. 24. 23:53
 3/9 anonim ***** válasza:

"apám azt mondta egy jó szexel mindent helyre lehet hozni"-tévedett...

én meg megbántottam apámat, mert hazudtam neki

2013. jan. 24. 23:53
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem próbáljátok ki! :) Tuti lenne ott szenvedély.
2013. jan. 24. 23:54
 5/9 anonim ***** válasza:
be
2013. jan. 24. 23:54
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha velem akarsz békében lenni, akkor tényleg jó lenne, ha szexelnénk!
2013. jan. 24. 23:55
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem mert a kiszolgáltatottság és a lelki frusztráció érzése össze fog mosódni társításilag a szexszel és emiatt nem úgy fogjátok felfogni ahogy azt kéne szerintem így idővel a szex értéke csökkenni fog és így az intenzitása is.
2013. jan. 25. 02:47
 8/9 anonim ***** válasza:
ha haragszom akkor haragszom, egyáltalán eszembe se jutna a szex.
2013. jan. 25. 16:01
 9/9 anonim ***** válasza:

Amíg fennáll a probléma, tényleg nem lehet másra gondolni, nemhogy szexre. 3 évig voltam egy kapcsolatban, akkor eszembe sem jutott, aztán jelenleg fél éve vagyok a párommal, egyszer összevesztünk úgy igazán, és miután megbeszéltük, nem volt már harag, csak láttuk egymáson, hogy ez még fáj, akkor valahogy egymásnak estünk, és eléggé szenvedélyesre sikeredett, jót tett, mert éreztük a másikon hogy mennyire kellünk egymásnak. De mint mondtam, szerintem sem a probléma megoldására kell használni, viszont mikor már majdnem egyenesben van minden, nekem tetszett, de ez csak egy vélemény.

21L

2013. jan. 26. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!