Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 kisgyerekes családban, hogyan működik a szex?

Figyelt kérdés

2007-ben megismertem a férjemet, 2010. júniusában volt a lagzink, és a nászúton teherbe este, nagyon rosszul voltam 3 hónapig, a férjem nem volt velem megértő, hogy szedjem össze magam, ne gondoljak rá....

Férjem baráti társaságával olykor 2 heti, olykor havi rendszerességel éjszaka magamra hagyott, és kocsmázni járt, hajnal 5 körül jött haza rendszeresen.

Majd vállltunk még egy kisbabát, hogy ne legyen nagy a korkülönbség, szintén rosszul viselt a terhesség 4 hónapig teljesen rosszul voltam, már édesanyámékhoz kellett 2 hétre költözni a kicsivel, hogy segítsenek a férjem szintén sokat bántott, szedd össze magad, nem fog meghatni, hogy te rosszul vagy, légy jó anya, főzz...(az ételrendelés eszében sem jutott). Hugyhólyaggyulladással szenvedtem a terhességem utolsó 1-2 hónapjában, erős gyulladáscsökkentőt szedtem, úgy volt nem is szoptathatom a kicsit, de szerencsére elmúlt mire megszületett.

Igen, keveset voltunk együtt mert ez egy olyan időszak, amikor mérlegelni kell, és már nem csak arról szól az életünk. Most fél éves a kicsi, ugy van szülés után 2 hónap tilalom, és két kicsi gyerekkel elég nehéz. Van , hogy hetekig nincs semmi, de van hogy egy héten többször is.

A férjem most benyögte, nem megértő velem, neki kevés a szx!

Pszichológus, vagy ilyen kisgyerekes segítségét kérném! Már a váláson gondolkodik.

Köszönöm, ha segítesz!

2012. okt. 3. 12:10
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok pszichológus és gyerekem sincs, viszont, ha valaki úgy bánna velem, mint egy darab ronggyal, akkor komolyan elgondolkodnék azon, hogy kell-e ilyen férj, aki semmibe vesz.

Hogy tudsz ilyen emberrel együtt élni? Ennyire nem vetted észre, vagy nem érdekelt, milyen is ő valójában? Miért hagytad, hogy ideáig fajuljanak el a dolgok? Kíváncsi vagyok. De, ha ide nem szeretnéd leírni, akkor írd meg privát üzenetben.

22/N

2012. okt. 3. 12:17
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
2007-2010 között nem ismerted meg eléggé? Vagy éppen az vonzott benne, hogy olyan "férfias"? Amit leirtál abbol is látszik, hogy a te dolgod a szülés, gyereknevelés, fözés, mosás stb. Az övé, hogy jol érezze magát. Szerintem két kicsivel is jobb (föleg ha szüleid segiteni tudnak és akarnak), mint két kicsivel rabszolgának.
2012. okt. 3. 12:19
 3/8 A kérdező kommentje:

Mert szeretem.

A legnagyobb gond akkor kezdődött, mikor egy éve kirúgták azóta munkanélküli, és piszkálásnak, baszogatásnak fogta fel, hogy én mondogattam neki, hogy keressen munkát, mert két kicsi gyereke van. Most kiment Angiába ismerősökhöz, hogy kint új életet kezdhessünk, de benyögte, hogy jobb így neki külön, nem baszogatom, és csak lassan tud haladni , így lehet fél év is mire minket is kivinne.

Illetve megtudtam, hogy megfordult a fejében a válás, csak nem meri meglépni. Romokban az életem!

2012. okt. 3. 12:31
 4/8 A kérdező kommentje:
Kisgyerekesek ezen hogy estek túl? HOgy működött a szex, azaz milyen gyakorisággal ?
2012. okt. 3. 12:32
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésed, meg amit utána leírtál két különböző dolog. 1, 2 és 3 kisgyerek mellett is lehet rendes szexuális élete az embernek, akinek nincs az nem is akar és a gyerekekre csak ráfogja (3 gyerekem van).

A másik kérdés, hogy a férjed bunkó ...

2012. okt. 3. 12:35
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Értem. Ha annyira szereted, akkor add fel önmagad és tegyél mindent a kedvére kérdezés és kritika nélkül. Ha van szex örülj neki, ha nincs, segits magadon. Ha megkiván, add oda neki minden nyilásodat, ha mást kiván, szerezd meg neki. E szerint neked ez a boldogság forrása.
2012. okt. 3. 12:39
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és fontos lenne, hogy a gyerekeidre is gondolj. Mert, ha veled így viselkedik a férjed, akkor velük, hogyan fog? Néha előveszi a nadrágszíjat, vagy a fakanalat, mert mondjuk nem csináltak meg valamit a gyerekek? Szerintem nem a szeretkezés, hanem a gondolkodás hiányával vannak problémák.
2012. okt. 3. 12:42
 8/8 anonim ***** válasza:
Gondolom, hogy nem volt huseges hozzad.. szoval o megoldotta.
2013. szept. 18. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!