Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ciki az, hogy 16 évesen meg nem volt barátom?
Figyelt kérdés
2013. aug. 7. 11:31
11/17 anonim válasza:
a fiuknál ez más, de szerintem jobb hogyha egy lánynak később lesz barátja mivel általában a lányokat leku.vázzák hogyha sok pasija volt már:) igenis legyen büszke egy lány 16 évesen is hogy nem volt még barátja:) jobb az, hogyha 1 pasija van de Ő egy életen át is az marad:)de ez az én véleményem...
12/17 A kérdező kommentje:
koszi mindenkinek, azert nem volt meg pasim mert meg olyant nem talaltam akire azt mondhattam volna, hogy igen o az es ugy voltam ezzel, hogy meg raerek
2013. aug. 7. 18:18
13/17 anonim válasza:
De miért kellene érdekelje az a csajokat ha néhány primiítv pasi lek*urvázza amiért nem annyi pasival voltak amennyit ők helyesnek gondolnak?
14/17 anonim válasza:
nem az hogy érdekli vagy sem, de nagyon is rosszul eshet a lányoknak ha például az a pasi ku.vázza le akibe szerelmes:) de nekem mindegy legyen igazatok nincs kedvem vitatkozni:)
15/17 anonim válasza:
Hogyan lehetsz szerelmes egy olyan pasiva aki lek*urváz?
16/17 anonim válasza:
és nem érti-.- szóval...most leírom egy kis történetben az egészet (nem valós) szóval van egy csaj akinek már volt 10 pasija. Egy srác akibe a lány szerelmes, leku.vázza a csajt mivel már volt neki 10 barátja...Lehet hogy a srácnak is tetszett a lány, de viszont tudja hogy volt már sok pasija ezért azt gondolhatja a lányról hogy egy ku.va mivel sok pasija volt, és a srácnak nem kell egy ilyen lány mivel a fiú komoly kapcsolatot szeretne de nem egy olyan lánnyal akinek már sok "kapcsolata" volt. És ez a lánynak nagyon rosszul esik hogy a "szerelme" akit lehet hogy tényleg szeret és csak féltékennyé akarta tenni a pasit, szóval pont az a srác bántja meg.Remélem érthető voltam de ha esetleg valaki veszekedni akarna akkor írjon privit az egyszerűbb lenne,köszi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!