Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
24 éves vagyok és még soha sem volt barátom. Nagyon ciki vagyok?
Figyelt kérdés
Akivel eddig találkozgattam ők mind csak lefektetni akartak, én komolyabb kapcsolatot szeretnék. Ja és nagyon félénk vagyok meg csendes. :(2013. máj. 27. 18:21
1/18 anonim válasza:
Én 22 vagyok és soha nem volt barátnőm,pedig lehetett volna.Nem is egyszer.Vitatkozhatnánk,hogy kettőnk közül ki a szerencsétlenebb.:D
2/18 anonim válasza:
Én is nagyon félénk vagyok de én fiú és 17 éves :) az még nem olyan ciki :D
4/18 anonim válasza:
Nem trollkodásból, de ha 24 évesen nő vagy és szűz, akkor vagy nagyon vallásos /csúnya/ kamu vagy.
7/18 anonim válasza:
napi kamugyanús 24 éves szűz lány...
8/18 anonim válasza:
Szerintem ez nem kamu, sajnos nagyon sokan vannak ezzel így.
9/18 anonim válasza:
Nemfogodmegtudni
Nem ciki, csak érdekes, mert a válaszaid alapján egy értelmes, jófej srácnak tűnsz :)
10/18 anonim válasza:
Azt hiszem a négyes válaszolónál lehet az igazság, persze én nem fogalmaznék így. Ugyanakkor én nem is ítélkeznék ez miatt.
Szerintem nem ciki, vannak sajnos mások is így. Viszont az tényleg segítene, ha tudnánk hogyan nézel ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!