Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha választhatnátok a párotok és a lottó ötös között melyiket választanátok?
Figyelt kérdés
2013. aug. 6. 19:29
11/25 Bino válasza:
Én a barátomat választanám, nem gondolkodnék közte és a pénz között, mivel Őt nem lehet semmiféle papírdarabbal helyettesíteni.
Egyébként a pénz nem csak jó dolog, átok is.
12/25 anonim válasza:
6-os: Te csak azt hiszed hogy mindig így van :D
13/25 anonim válasza:
azzal a lottóval már barátnőt is találsz. :)
14/25 anonim válasza:
A páromat. (ha lenne)
Mert én már csak ilyen kis romantikus vagyok. :) Amúgy sincs szükségem milliókra ahhoz, hogy boldog legyek, nem is vágyom ennyi pénzre.
15/25 anonim válasza:
# 13 igen igen luxus ku.rvát :)))
16/25 anonim válasza:
Figyelitek, több csaj választja a lottót, mint pasi...
Igaz, ez a GyK nem pedig a KSH...
17/25 anonim válasza:
Azért kiváncsi lennék, ha ez tényleg megtörténne az "én a páromat választanám" kommentelőkkel mit választanának. :D
18/25 anonim válasza:
17-esnek igaza van!!! :)
Ha ott a pénz a kézben sokan elgondolkodnának ám.
19/25 anonim válasza:
#16 amúgy igazad van! Mindegyik arról papol, hogy jaj őket szeressék amikor meg megérzik a Deák Ferik gyülekező hadát akkor már nem is olyan fontos :S
20/25 anonim válasza:
17.
Én a barátnőmet.Igaz nem keresek jól.De nekem ő a mindene.Sose cserélném le
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!