Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most akkor minden elromlott?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor minden elromlott? Vagy van még esély?

Figyelt kérdés
A helyzet a következő: van egy srác, akinek elmondása szerint régóta tetszem, sokat beszélgetünk, sok személyes, bennsőséges dologról is. Nagyon kedves, vicces, intelligens srác, egy gond van csak, hogy nem az a laza csajozógép. Amikor elmondta, hogy tetszem neki, én meg neki ugyanezt, akkor megbeszéltünk egy találkozót ( sokszor meg volt beszélve, de vagy neki, vagy nekem közbejött vmi) Viszont a legutóbbi találkozó balul sült el: megjelent az exem azon a helyen, ahol mi voltunk, és egész egyszerűen nem vette magát észre, odaült, lökte a szokásos hülyeségeit. Hiába mutogattam neki kézzel lábbal, hogy menjen el, nem így történt. Később a partnerem elment ( amúgy is ment volna, mert időre ment vhova)Előszőr azt hittem, akkor gond nem lesz ebből, de egy közös ismerősünk elárulta, hogy a srácban mély nyomokat hagyott a dolog, gondolom maga az ex ténye is, hogy úgy néz ki, jóban vagyunk ( am beszélőviszonyban maradtunk, de semmi egyéb)ill. félreértette az exem pár megjegyzését, és téves infókkal lehet tele. Eztuán én írtam neki, hogy ne ez alapján ítéljen meg, meg, hogy sajnálom, hogy így alakult, de esetleg majd bepótolhatnánk a találkozót, de azóta nem válaszol. Viszont a közös ismerősünknek már mesélte, hogy kerestem őt. Tudom, hogy félénk srác a lányok terén, és félek, hogy ezzel most el lett ilyesztve. Mit tanácsoltok? Ti mit tennétek a srác helyében, ha ilyen szituba keveredtetek volna?
2013. aug. 6. 18:44
 1/3 anonim ***** válasza:
szia ! eloszzor is ki a fszom fogja ezt elolvasni? (na jo en vedtem a faradsagot,maskor rovidebbet :D)nincs ssemmi baj en is inkabb ien viszahuzodo vasok lanyok teren ,sztem csak adj neki idot es magyarazd el neki a frankot biztos hogy semmi baj csak kicsit roszul erintette ,ennyi!
2013. aug. 6. 18:54
 2/3 anonim ***** válasza:
A te hibád, el kellett volna küldened az exed egyenesen.
2013. aug. 6. 19:17
 3/3 A kérdező kommentje:
Mondtam is neki, hogy menjen el, de később azt mondta erre, azt hitte, vicceltem. Merthogy kérdezte, menjen vagy maradjon, mire mondtam inkább menj haza. De ilyen ninc,s ennyire nem lehet valaki ilyen egy gátlástalan tank :(
2013. aug. 6. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!